Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 27. syyskuuta 2016

Kun kameraa ei ole mukana!

On tilanteita kun todella harmittaa ettei kamera ole mukana ja yksi sellainen hetki oli tänä aamuna! Kun lähdin aamulla töihin, ovesta astuessani aivan aluksi kiinnitin huomioni todella lämpimään ilmaan ja toisekseen kosteuteen,  maa, kasvien lehdet ja ilma olivat tosi kosteita. Bussipysäkille kävellessäni huomasin salaperäisen sumun verhoavan maiseman syleilyynsä.

Vaihtaessani bussia näin meren tyynen pinnan, taivaanrannan vaaleanpunaisen kajon, vielä oli hämärää ja taivaalla oli sinisen eri sävyjä, näky oli upea ja minä olin ilman kameraa! Ahmin näkyä verkkokalvoilleni ja sumu teki maisemasta mystisen kauniin, matka jatkui bussilla kohti työpaikkaani ja hypätessäni bussista katseeni kiinnittyi taas mereen ja aamun sävyihin rannan tuntumassa, työpaikan ikkunasta huomasin vain hetkeä myöhemmin lähes hernerokkasumun levinneen maiseman ylle ja sitä puuttuvaa kameraa olisin tarvinnut tosi kipeästi juuri tänä aamuna!Olen tosi monta kertaa aamuisin arponut, että otanko kameran käsilaukkuuni,  vaiko en, ja toivoin todella, että olisin tänä nimenomaisena aamuna ottanut, vaan enpä ottanut! No,  pettymys on nyt vaan nieltävä ja toivottava, että tämän aamun kaltainen aamu osuu kohdalleni joku kerta kun kamerakin on mukanani.
Onko teille koskaan käynyt vastaavaa, joku tilanne,  jonka olisitte halunneet tallentaa, mutta juuri tuolloin ei ollut kameraa saatavilla? Viikonloppu aamuisin olen valmis heräämään mieluusti aikaisin jos kuvasaaliikseni saisin tämän aamun hetket tallennettua,  any time!
Huomiseksi on lupailtu sateita, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
Pitäisiköhän sitä ottaa tai ei...niin se kamera?

6 kommenttia:

 1. Komeita kuvia nuokin on. Oli varmasti hienon näköinen tuo maisema mitä et päässyt kuvaamaan. Toisella kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Täytyy tsekkailla aamuisin säätiloja tarkemmin...

   Poista
  3. Täytyy tsekkailla aamuisin säätiloja tarkemmin...

   Poista
 2. Pidän AINA kameran mukaan. Juuri siksi, että joskus aikaisemmin jätin sen kotiin ja aina silloin kun ei olisi pitänyt. Täälläkin oli aamulla sumu, mutta en malttanut jäädä sitä kuvaamaan, kun olin menossa retkelle Repovedelle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos