Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 16. syyskuuta 2016

Ihan tavallinen perjantai

Tänään on ollut ihan tavallinen perjantaipäivä, töitä, kauppareissu, ruuanlaitto ja illan "kruunaa" sauna. Eikä tarvitsekaan olla mitään sen kummallisempaa joskus on ihan tarpeeksi, kun on sitä ihan tavallista-arkea! Ja sitten kun taas on jotakin muuta on ihanaa nauttia ja arvostas sitä! Minusta tänään on ollut jotenkin kovin syksyinen päivä; vähän harmaa, jotenkin kiinitin myös huomiota maahan jo tippuneisiin lehtiin ja huomasin myös tuulen mukana tippuvat lehdet, puut joissa ei enää paljon lehtiä ole ja myös kaikki ihanan väriset vaahteroiden syyslehdet.

Millainen on teidän tavallinen viikonlopun aloituksenne perjantaisin töiden jälkeen?
Minä taidan tänä viikonloppuna ulkoilla, kuvailla, liimailla ehkäpä myös lomakuvia albumiin ja ihan vaan kotoilla. Tällaisena syksyisenä viikonloppuna on kiva vähän herkutella, kietoutua lämpimiin peittoihin, sytyttää kynttilöitä, lukea kirjaa, katsella tv:tä ja ihailla vaikkapa täyskuuta, muutamana iltana olen huomannut sen kirkkaana pimeällä syystaivaalla. Löysin jokin aikas sitten jostakin lehdestä yksinkertaisen näköisen virkkausohjeen...en todellakaan ole mikään käsityöihminen, valitettavasti, mutta olisi silti kiva kokeilla tajuanko mallista yhtään mitään;) Ehkäpä löydän juuri tänä viikonloppuna itseni virkkuukouku kädessä!

Moni on ehtinyt kärsiä jo ikävästä syysflunssastakin tänä syksynä, saattaa kohta alkaa olemaan yöpakkasiakin, ehkäpä ne pöpöt sitten nujertuvat!  Onhan ensilumikin jonakin vuonna satanut jo lokakuussa ja nythän ollaan jo syyskuun puolessa välissä, tosin ensi viikolla saattaa taas olla melko lämmintä, mikäli ennusteisiin on luottamista.
Mukavaa syysviikonloppua!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos