Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Home sweet home, työmatka ohitse

Parin päivän työmatkalta on palattu kotiin ja kokouspäivät ovat ohitse. Eilen oli vapaa-aikaa kokouspäivän ja illallisen välissä, jonka minä ja muutama kolleega vietimme nauttien Naantalin kylpylän spaosastosta ja ilta-auringosta ulkoaltaalla, ilta oli kesäisen lämmin, illallisen nautiskelimme auringonlaskua illallispaikan ikkunoista ihaillen, oli oikein onnistunut kokouspäivä.


Kuten aiemmassa postauksessani kerroinkin minä en työni takia joudu matkustamaan ja sen takia tällaisesta parin päivän reissusta osaa jopa nauttia, harmi vain, että nämä kaksi päivää olivat todella upeat;  aurinkoiset ja kesäiset ja ne tuli vietettyä kyllä pääpiirteittäin kokoustiloissa.Onneksi tänään heti aamulla ja tauolla ehdin käydä ottamassa muutamia kuvia. Olen kerran aiemmin vieraillut useita vuosia sitten työn puitteissa Naantalin kylpylässä ja paikasta ei löytynyt mitään epämielyttävää tai moitittavaa;  Ruoka, palvelu ja majoitus/kokoustilat olivat oikein hyvät ja toimivat. Paikka on kauniissa merimaisemissa ja ulkoalueet hyvin hoidetut.Tuollaisessa kokouspaikassa on osattu myös hienosti hyödyntää aiemmin Naantalissa olleen  majoitustiloina toimineen laivan kävelysilta,  johon oli katettu pitkä illallispöytä, josta avautui upea merimaisema. Yleiset tilat oli sisustettu viihtyisästi.
Reissussa on kiva käydä, nauttia kokouksen-ja valmiiden pöytien annista, mutta kiva on palata kotiinkin ja sitten taas ihan omaan työpisteeseen.


Naantalissa kasvaa myös viinirypäleitäkin! Mukavaa viikkoa kaikille!


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos