Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Edullisesti valokuvia ja valokuvakirjoja

Heti alkuun kerrottakoon, että en tee yhteistyötä Ifolorin kanssa, eli tämä kuviin liittyvä aleinfo ei liity siis mihinkään sellaiseen, vaan ihan vaan vinkkinä, että jos lomakuvista mielii kehittää paperikuvia tai tehdä kuvakirjoja nyt siihen on loistava tilaisuus, ellet ole aiemmin ehtinyt puuhaan ryhtyä, kuvakirjat taisi olla jopa 25% alennuksella ja valokuvat 60%:n, tsekkaa sivut ja tarkista vielä alennukset ennen kuin ryhdyt tilailemaan ja huom: tarjous taisi olla voimassa vain 2 päivää!
Jos kuvaa paljon ja haluaa teettää paperikuvia tai valokuvakirjoja, niin silloin kannattaa ehdottomasti tutkailla eri kuvafirmojen tarjouksia, joita kuitenkin on usein tarjolla. Myös kalentereista ja canvas tauluista on usein tarjouksia ja ennen joulua esim. valokuvakalentereista.
Ja kun nyt joulu tuli mainituksi, niin erilaiset kuvista tehdyt lahjat ovat isovanhemmille tai vaikkapa kummeille kivoja. Sisustustaulut ovat myös suosittuja ja niistä voi kerätä hienoja kuvakollaaseja eri teemoista. Kuviaan voi hyödyntää ja käyttää monin tavoin vain mielikuvitus on rajoittava tekijä:)

Nyt vain ideoimaan miten voit käyttää omia kuviasi ja ehkäpä saada näin muutaman tämän vuoden joululahja pulman ratkaistua?

7 kommenttia:

 1. Tuolta mä oon tilannut kuvat normi paperikuvina. Haluan panna ne albumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ifolorilta minäkin yleensä tilaan joskus on tullut kokeiltua muualtakin.

   Poista
  2. Ifolorilta minäkin yleensä tilaan joskus on tullut kokeiltua muualtakin.

   Poista
 2. Yksi kirja justiinsa valmis. Miehen pitää vielä käydä se läpi ja sitten pistän tilaukseen. Toivottavasti ehtii ennen kuin tarjous loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehditte, oli hyvä tarjous.

   Poista
  2. Toivottavasti ehditte, oli hyvä tarjous.

   Poista
  3. Ehdittiin. Oli niin paksu kirja, että hintaa ropsahti alennuksenkin kanssa. Mutta parempi näinkin;).

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos