Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 6. syyskuuta 2016

Buustia syksyyn...

Syksyllä ollaan lomien jälkeen täynnä tarmoa ja aloitetaan kaikenlaista puuhastelua. Itse imin heti aamusta tänään buustia itseeni todella kauniista aamutaivaasta, mitkä värit! Poikkesin kirjastossa hakemassa tilaamani kirjat, jotka ilmoitettiin saapuneiksi, tilasin  kyseiset kirjat jo ennen kesälomaani, mutta ne ovat juuri nyt kovasti suosittuja ja moni muukin  on valinnut ne lukulistalleen. Kaikenlaiset elämäntapa, itsensä kehittämis/tutkimus ja sparrauskirjat ovat todella suosittuja.
Tuntuu välillä siltä, että kaikki tavoittelevat jotakin superminää! Halutaan olla tehokkaita, tuotteliaita, hyvässä kunnossa, näyttää hyvältä,  päteä vanhempina, puolisoina ja menestyä työelämässä, kodin pitäisi näyttää määrätynlaiselta, harrastaa tulisi myös sitä ja tätä ja pari -ja ystävyyssuhteita tulisi vaalia. ?.! Siis mitä...emmekö me riitä ihana omina itsenämme, pitäisikö todella olla super ihan kaikkessa? Entäpä ellei ole, mitäs sitten...ollaanko epäonnistuneita, luusereita, laiskoja nahjuksia?


Ehdin bussia odotellessani vilkaista ihan muutaman sivun toisesta tilaamastani suosikkikirjasta ja tiedän jo nyt, että tulen kyllä lukemaan tuon kirjan ennätysvauhtia. Minuakin kiinostaa kovasti nuo paljon puhutut ja spekuloidut teokset, katsotaan sitten saako niistä itselleen ajattelemisen aihetta ja sitä buustia?Tälle viikolle on luvattu tosi lämmintä, jopa pariakymmentä astetta tai ylikin,  siitä sitä saa myöskin buustia syyspäiviin ja iltoihin.

Onko joku muuten jo ehtinyt lukea nuo kirjat jotka sain vihdoin käsiini? Olisi kiva kuulla mitä piditte niistä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos