Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 10. syyskuuta 2016

Blogi ja kuvat

Olen tänään ollut aikeissa aloittaa tätä postausta jo monta kertaa, mutta jotenkin tämä päivä on vaan ennättänyt jo iltaan, ennen kuin ehdin kirjoittamaan.
Ajattelin tänään kertoa vähän siitä miten tätä blogiani teen. Ensinnäkin kirjoitan pääsääntöisesti päivittäin,  mutta poikkeuksiakin toki voi joskus tulla vaikkapa lomamatkojen, viikonloppureissujen tai jonkun muun syyn takia. Postauksissani on aina melko runsaasti kuvia mukana myös, sillä harrastanhan kuvaamista ja sen pohjaltahan tämä bloginikin on osittain saanut alkunsa ja toki siis myös sisältönsä, vaikka postaan muistakin minua inspiroivista aiheista.Tänään kaivoin esiin myös vanhemman kamerani muistikortin ja toivoin,  että siitä olisi löytynyt uusia ennnen postauksissani käyttämättömiä kuvia, vaan eipä onnistunut.  Nyt on  kyllä niin,  että minulla on monia, monia muistikortteja täynnä kuvamateriaalia, mutta valitettavasti niiden sisältöä en voi siirtää tähän tabletille,   se on sääli, ehkäpä joskus keksin keinon miten saan niitäkin kuvia siirrettyä postauksiini. Kuvat ovat osa blogiani ja kaikki ottamiani ja niiden kopiointi tai luvaton käyttö on tietysti kiellettyä! Kun aloittelin blogiani mietin miten henkilökohtaisen tai "anonyymin" siitä tulen tekemään ja paljonko avaan omaa elämääni. Olen mielestäni löytänyt jonkinlaisen kultaisen keskitien siihen.
Jokainen bloggaaja tekee päätöksensä bloginsa sisällöstä ja kuvistaan ja siitä mitä haluaa blogissaan tuoda esiin, onko se sitten koti, perhe, läheiset, ystävät, harrastus elämäntapa, kiinostuksen kohteensa, intohimonsa, mieltymyksensä, inhokkinsa, laittaako kuvia itsestään, kodistaan,  työstään  ja esiintyykö omalla nimellään ja mitä haluaa kertoa itsestään. Lukijoille jää itselleen sitten valinnan mahdollisuus millaista blogi sisältöä haluaa seurata ja mitä haluaa bloggaajasta tietää. Jokainen blogi on varmasti tavalla tai toisella kirjoittajansa näköinen ja lukijat luovat kunkin blogin kirjoittajasta jonkinlaisen  mielikuvan. Mikä sitten  saa lukijan seuraamaa  blogia?Aivan varmasti se on blogin  sisältö ja kirjoittajan  persoona.

Blogistani varmasti käy ilmi hyvin se, että tykkään kovasti luonnosta,  persoonastani ehkäpä se, että olen helposti asioista innostuva, pidän matkailusta, olen äiti, pohdiskelen maailmaa ja  ilmiöitä, tykkään myös resepteistä, puutarhan hoidosta, kasveista, sisustamisesta ja tietysti kosmetiikasta, vaatteista ja kaikesta kauniista, ystävät ovat tärkeitä, pidän koirista ja meillä olisikin koira, ellei perheessä olisi allergiaa, meillä on ollutkin koira ja lapsuudenkodissani oli aina myös koira. Aika paljon ihmisestä pystyy päättelemään jo pelkästään tekstien perusteella, ekkö vaan?

Oikein mukavaa lauantai-iltaa ja ihanaa huomista sunnuntaita!


3 kommenttia:

  1. Hei, sain laitettua blogisi Bloglovin-listalleni ja nyt on tullut katseltua kuvat säännöllisesti sen myötä. Olisin myös kirjautunut lukijalistalleni, mutta jostakin syystä se pistää siihen oman nimeni näkyviin, jota en halua julkisesti käyttää. Mutta täällä ollaan:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei paluumuuttajatar voi miten kiva, että seuraat blogiani!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos