Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 19. syyskuuta 2016

Alkuviikkoa!

Tämä kuluva syyskuu tuntuu hupenevan ihan hurjaa vauhtia...ollaanhan jo yli puolen välin! Lokakuu tuntuu jo niin syksyiseltä, mutta eihän sitä koskaan voi tietää etukäteen, jos vaikka sekin olisi kaunis ja sitten marraskuulla aletaankin miettiä jo talvea. Luulen, että ainakin aurinkoisten ja lämpimien säiden puolesta syyskuu yllätti meistä monet positiivisesti. Jos sattuisi niin ikävästi, että yks kaks sää muuttuisi sateiseksi ja huomattavan viileäksi ja tuuliseksi, niin minulla on tuleviin postauksiin ihka omassa kuvapankissani paljon kuvia valmiina, joten ei tarvitsisi harmitella ettei löytyisi tuleviin postauksiin kuvia.
Mennyt viikonloppu kartutti kuvia todella runsaasti, otin paljon kuvia sekä lauantaina ja myös sunnuntaina. Lauantain kuvat ovat merenranta /syksy aiheisia, kun taas eiliset sitten lähes ainoastaan kukkia. On kyllä todella mukavaa kun ihan lähialueilta löytyy paljon kuvattavaa. Kuvaamiseen liittyen muuten sellainen huomio, että Ifolorilta tuli asiakkaille ennakko mainontana tulossa olevia tarjouksia ja vinkkejä lähinnä puhelimella kuvaajille hämäräkuvaamiseen, mutta mielestäni kyseiset vinkit voi oikein hyvin ottaa käyttöön järkkärillä kuvaajatkin eli olivat ns. yleispäteviä ohjeistuksia hämärässä/pimeässä kuvaamiseen.
Ainakin viime viikolla oli täysikuu, kuun kuvaaminen on mielenkiintoista ja vähän haasteellistakin, noista hämäräkuvaus vinkeistä voi löytyä hyviä ohjeita siihenkin, kannattaa siis tutustua. Eilen illalla huomsin pilviverhon väistyttyä, että voisikin olla juuri hyvä hetki ottaa pari kuukuvaa...
Ja sitten lisää niitä eilisiä ihanuuksia sieltä kukkapellolta...

Tiedättekö tunteen kun etsitte pankkikorttianne tutusta lokerosta kukkarostanne ja toteatte, että ei muuten ole kottti paikallaan!! Juuri näin kävi sitten tänä aamuna minulle...muistelin tietysti aluksi, että milloin olen viimeksi käyttänyt korttiani ja missä, mietin myös voisiko kortti olla jäänyt toiseen käsilaukkuun, takin taskuun tai jonnekkin kotiin...jaa a, kunpa tietäisin...olen nyt töistä tultuani yrittänyt katsella ne todennäköisimmät paikat, mutta korttia ei ole ainakaan vielä löytynyt?! Ellei sitten ole käynyt niin, että olen jättänyt sen lähikaupan maksupäätteelle tai tavaroita pakatessani johonkin kaupan ostoshihnalle, no kaipa se jostakin löytyy, ja ellei, niin sitten uuden hakuun vaan. Toivottavasti teillä on viikko alkanut vähän mukavimmissa tunnelmissa!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos