Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Aika rientää...

Ainahan siitä puhutaan miten aika rientää...no niinpä! Nuorena odottaa tulevansa täysi-ikäiseksi, keski-ikäisenä monille iskee kriisi ja pohditaan, että  tässäkö tämä nyt oli ? Vanhemmiten pohditaan kun ei tullut tehtyä sitä tai tätä...mutta eikö elämästä tulisi olla onnellinen ja nauttia siitä juuri hetkessä ja siten, ettei tarvitsisi missään vaiheessa surkutella  että kun ei tullut tehtyä?Monet ovat surkutelleet kesäloman hupenemista liian nopeasti, lasten kasvamista aivan liian nopeasti, päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien lipeävän hurjaa vauhtia ja huomaavansa, että niinhän se elämä menee ja sellaista elämä on;) Nytkin aika rientää ollaan jo syyskuussa ja vastahan suunniteltiin kesälomia ja kohta jo joulua!
Kun omat lapset kasvavat, vanhempasi ikääntyvät ja vietetään synttäreitä, ristiäisiä, häitä ja joudutaan jättämään  hyvästejäkin, huomataan ajan rientäminen, elämää sitähän se kaikki on. On ihana kuulla tarinoita vaikka omilta vanhemmiltaan tai isovanhemmiltaan ja kuulla miten kiitollisia monet ovat elämästään ja kaikesta siihen  liittyvästä, vaikkei aina olekaan sujunut ruusuilla tanssien, mutta siltikin.
Annetaan ajan rientää ja eletään  jokainen päivä parhaalla mahdollisella tavalla ja nautitaan kaikesta elämässä, mitä se milloinkin tarjoaa!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos