Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 22. elokuuta 2016

Viikon käynnistys

Taas on yksi viikko alkanut ja pikkuhiljaa varmaan itse kullakin taas se arki alkanut rullaamaan, koulut, työt, harrastukset ja odotetut viikonloput;)
Aamutuimaan tänään taivalla oli kauniita vaaleanpunaisia pilviä, mutta kuten tiedetään, se ei lupaa tulevaan päivään mitään kovin mukavaa syyssäätä, apua!!! Kirjoitinko äsken tosiaan syyssäätä, no...tottahan se kuitenkin on , että melkoisen kesäisestä viikonlopusta huolimatta kyllä tässä syksy selkeästi on jo alkanut.Eilinen postaukseni ei ollut kovin tavanomainen minulta, mutta ilokseni se näytti kyllä kiinnostavan, postauksen lukijoita näytti olevan ilahduttavan monta, kiva että kävitte lukemassa, vaikka se ei käsitellytkään aiheita, joista yleensä postailen. Lupailin myös jonkun sisustusaiheisen postauksen ja sekin tulee luvatusti myöhemmin tällä viikolla. Kun aloitin bloggaamisen maaliskuussa, mietin tietysti aihealuetta, jonka keksiminen ei minulle ollut lainkaan vaikeata, koska rakas harrastus on valokuvaaminen, mutta en toisaalta halunnut tiukasti rajata aihetta blogissani pelkästään sen ympärille, vaan lupasin postailla muistakin minua kiinostavista aiheista ja kyllähän tuo eilinen  ja tulevakin postaus ovat toki aiheita joista myös pidän.
Miten te organisoitte arkeanne, onko teillä kalenteri, johon merkitsette kaikki mitä pitää muistaa? Vai  onko teillä käytössänne muita hyväksi havaittuja kikkoja joilla saatte arkenne rullaamaan? Tiedän, että monilla on täysi työ organisoidessaan omaa tai perheensä arkea, toivottavasti jokainen tekee osansa, jotta kenelläkään ei ole liian paljon omalla vastuullaan, eikä kukaan luota siihen, että kyllä joku hoitaa ja huolehtii, sillä sen arjen pyörittäminen kaiken kaikkiaan vaatii kyllä mieluusti useamman henkilön panostusta. Monissa perheissä pidetään kerta viikkoon myös yhteinen rupattelutuokio siitä mitä kullakin viikon aikana on ja mitä pitää muistaa, mitä yhteisiä juttuja ja mitä kullakin omia.
Eikö toisaalta muuten ole hassua, että maanantaita pidetään usein  päivistä ikävimpänä, ellei se satu olemaan vaikkapa loman ensimmäinen päivä;) ja sitten kun maanantai koittaa ja ollaan saatu viikko käynnistettyä, ei se lopulta ollut sen kummallisempi päivä kuin mikään muukaan!

Siispä mukavaa viikonalkua ja myös ihan jokaista päivää!1 kommentti:

  1. Yleensä laitan allakkaa ylös meidän kummankin menot. Puhelimen allakkaan myöskin.
    Kaunis taivaanranta, hieno kuva.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos