Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vielä tuli intiaani kesäpäivä!

Tänään huomasi ainakin täällä eteläisessä Suomessa, että viileän yön jälkeen on tulossa upea päivä ja niinhän siitä tulikin. Työmatkalla ihailin merenrannassa lipuvaa joutsen perhettä, työpaikan kahvihuoneen ikkunasta kimmeltävää merta ja töistä lähtiessä ovella vastaan tuli kesäisen lämmin ulkoilma, ei siis pöllömpi keli, näin elokuun viimesenä päivänä!Moni varmaan toivoisi, että tällaista "herkkua" riittäisi loppuviikon ja viikonlopunkin, mutta niin onnekkaita tuskin kuitenkaan olemme, vaikka eihän sitä koskaan tiedä? On se vaan kumma, miten lämpö ja aurinkoinen sää vetää ihan väkisinkin tyytyväisyyskäyrän huippulukemiin, tuntuu, että luontokin on pitkittänyt kesää... ainakin eläimet; perhosia, sudenkorentoja ja ampiaisia tuntuu olevan liikkeellä jopa enemmän kuin sydänkesällä, edelleenkin näkyy hyönteissyöjiä ... västäräkkejäkin on vielä ollut liikkeellä, vaikka ilmojen kylmentyessä nekin lähtevät muuttomatkalle. Ihanaa kun lämpö hellii vielä, tykkään kovasti.
Tuntuiko jostakusta tänä aamuna  siltä, että viileään aamuun olisi tehnyt mieli pukeutua jo lämpimämmin...vai vieläkö naulakossa ja vaatekaapissa on kesävaatteet? Itse olen laittanut jo ihan hellevaatteet säilytykseen, odottelemaan seuraavaa hellekautta, mutta en ole vielä ottanut esiin neuleita tai muitakaan syysvaatteita. Luulen, että moni työmatkapyöräilijä kaipasi tänä aamuna ehkä jo pyöräilyhanskoja, täällä oli ainakin selkeästi viilein aamu tähän astisista syysaamuista. Saapa nähdä saammeko tänä syksynä upean ruskan...odotan niin, jos sellainen tulee, että pääsen kuvaamaan sitä. Mitenkäs siellä on nautittu säästä tänään?
Oikein mukavaa ja nautinnollista intiiani kesäpäivän jatkoa, nauttikaahan lämmöstä!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos