Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Valokuvaamista ja kokkailua

Eilinen kova tuulinen ja lämmin päivä kutsui ulos merenranta tunnelmiin ja syksyn herkullinen, ihana ja värikäs sato taas kokkailemaan. Te jotka seurailette blogiani tiedättekin, että tykkään meren rannoista ja käyn usein niissä myös kuvailemassa, niin siis teimme eilenkin kun ystävättäreni kanssa tapasimme. Eilenhän puhalsi kova tuuli, mutta sää oli tosi lämmin syyskesäiseksi päiväksi. Kävelimme ihanissa merenranta maisemissa ja ihalimme hienoa säätä, sekä upeita maisemia.
Tuuli puhalsi välillä rannassa niin voimakkaasti, että kamerasta piti olla tukeva ote, ettei kamera heilunut tuulen voimasta kuvattaessa. Syyskesäinen lämpö oli houkutellut rannan tuntumaan useita sudenkorentoja joita ainakaan itse en alkukesällä nähnyt ollenkaan. Olen käynyt kuvaamassa useammalla rannalla, mutta jokaisella niistä on vähän erilainen ihan omanlaisensa tunnelma, joka tekeekin niistä kuvauspaikkoina aina mielenkiintoisia.
Sadonkorjuu on parasta aikaa vielä käynnissä ja marketit ja torit pursuavat kauden värikästä ja edullista satoa, mikä taas houkuttelee kokkaamaan kasvis ja juures painotteisia herkkuja. Itse pidän täytetyistä paprikoista ja niinpä päädyin valmistamaan niitä. Viikonloppuisin tekee usein mieli vähän herkutella ja niinpä jälkkäriksi valikoitui ihania pikku leivonnaisia kahvin seuraksi. Ystävättäreni tiesi kivan kahvilan jonne poikkesimme kävely-ja kuvausreissumme päätteeksi. Bembölen kahvitupa on varmasti tuttu useimmille pääkaupunkilaisille, ja ellette ole siellä vielä käyneet  niin käy ihmeessä poikkeamassa. Bembölen kahvitupa.net

Tässä syksyn herkullista satoa!
Juuri uunista tulleet täytetyt paprikatOlkaapa hyvät!Työkaverini on  ns. Palstaviljelijä ja häneltä sain ihanaa kesäkurpitsaa, sekä juuri nyt niin trendikästä lehtikaalia


Lauantain kunniaksi jälkkärinä herkkuja!Ja sokerina pohjalla kuvia mukavasta Bembölen kahvituvasta

Kivaa sunnuntaita!!
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos