Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 16. elokuuta 2016

Tiistain mietteitä

Luin jostakin, että tällä viikolla vietetään valokuvauksen päivää, joku maininta löytyi Googlestakin asiasta siispä, jos kuvaaminen kiinostaa kannattaa seurata netistä aihetta ja kuvata itsekin ahkerasti. Tänään ei ole ainakaan täällä ollut ihan paras valokuvaus sää, aika ajoin on satanut ja päivän yleisilme on ollut sanalla sanoen syksyinen, mutta onneksi lämmin.Miten olet lomien jälkeen inspiroinut itseäsi vaikkapa liikkumaan, menemään ajoissa nukkumaan siis korjaamaan lomarytmistä taas työrytmiin? Vai oletko sitä onnekasta ryhmää, jonka ei ole tarvinnut tehdä mitään korjausliikkeitä? Minun on helppo herätä aamuisin, mutta nukkumaanmeno tuppaa vähän venymään, yritän skarpata sen suhteen, haluaisin myös ottaa ohjelmaan jonkun liikunnallisen elementin...ei muuta kuin ilmoittautumaan!
Blogeissa näkyy paljon kirjoituksia kesän alussa tehdyistä listoista mitä oli aikonut kesällä tehdä ja mitä kaikkea sitten niistä on toteutunut. Itse en tehnyt tuollaista varsinaista listaa, mutta toki itsellänikin oli joitakin asioita jotka oli ajatuksissa kesän varalle. Oli tarkoitus käydä Pihlajasaaressa ja Vallisaaressa, mutta nämä eivät toteutuneet, ellei sitten Vallisaareen vielä tulisi tänä syksynä lähdettyä, mutta ei haittaa vaikka kaikkea ei ehtinytkään tai ei ollut sopivaa keliä.
Sateesta huolimatta mukavaa tiistaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos