Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Syksyn merkkejä

Tänään oli jo vähän syksyn tuntua aamulla, mittari näytti vajaata 12- astetta töihin lähtiessäni, maa oli kasteinen, ilmassa tuoksui syksy, taivaalla roikkui melko tummia pilviä ja sateen mahdollisuus oli ilmassa. Syksy voi olla todella kivakin vuodenaika, riippuu tietysti paljon keleistä. Kirpakassa, kirkkaassa, tuulettomassa syyssäässä on kiva ulkoilla, käydä kuvaamassa tai vaikkapa poimimassa sieniä tai puolukoita. Toisaalta jos edeltävä kesä on ollut sateinen ja vähäluminen ja heti lomien jatkoksi sataa päivästä toiseen, ei syksy oikein jaksa innostaa, vaikka kuinka ajattelisi positiivisesti ja sytyttelisi kynttilöitä iltojensa iloksi!
Pienet koululaiset ja myös isommat aloittelivst monin paikoin tänään taas koulua sekin sekin merkki syksystä, lehdet ja tv mainostavat kaikkea tarpeellista opiskelijoille ja lomilta palaajille ja tottahan se on, että lomien jälkeen on kaupassa kiva katsella syysuutuuksia, joko kotiin tai itselleen, monet jotka harrastavat neulomista innostuvat juuri syksyllä heiluttelemaan puikkoja ja ostelevat lankoja iltojensa iloksi. Kodin sisustaminen innostaa myös usein juuri syksyisin. Tekee ehkä mieli päivittää vähän  myös vaatekaappia, kun mökkiverkkarit ei ihan käy työpukeutumiseksi ;)Kohta on edessä helle-ja kesävaatteiden laitto pois, koska niillä ei syksyn edetessä enää yksinkertaisesti tarkene...tottahan se on, että Suomen kesä on tosi lyhyt. Syys-ja talvilomille mainostetaan heti heinäkuun vaihtuessa elokuuksi lomia ja ensi kesäm matkat tulevat myyntiin! Niinhän siinä usein käy, että kun yhdeltä lomalta on palattu, aletaan jo miettiä seuraavaa kohdetta:) 


Millaisia syksyn merkkejä olette havainneet ja onko teillä joitakin juttuja, jotka kuuluvat aina alkavaan syksyyn? Kivaa loppuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos