Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 18. elokuuta 2016

Positiivisen ajattelun voima

Tähän päivää jos mihin sopii mielestäni positiivisuus aiheeksi ja nimenomaan positiivisen ajattelun voima! Ai, että miksi juuri tähän päivään...? No ihan vaikka vaan siksi, että ainakin täällä pääkaupunkiseudulla aamulla satoi hetkittäin aivan kaatamalla vettä ja tälläkin hetkellä tuntuu vesi olevan herkässä. Olen täällä blogissani kertonutkin, että olen ns.peruspositiivinen ja taipuvainen ajattelemaan asioista, niistä hankalimmistakin positiivisesti. Eikä tämä tietenkään tarkoita siis sitä etten koskaan olisi " nuttu nurin" tietysti olen ja kyllä toki minullakin on niitä huonoja päiviä, jolloin positiivisuudesta ei ole merkkiäkään.
Tiedän, että joku,  joka lukee tätä postausta ajattelee, että höpö, höpö elämässä on ja sattuu asioita joihin ei positiivinen ajattelu auta yhtään mitään! Ja tottahan toki on tilanteita, kun mikään ei saa ajattelemaan mitään positiivista tai ei vaan yksinkertaisesti pysty siinä kyseisessä tilanteessa ajattelemaan mitenkään positiivisesti. Totuus on kuitenkin se, että positiivinen ja optimistinen ihminen luo myös ympäristöönsä hyvää fiilistä, valitettavasti myös negatiivisuus tekee käänteisesti hyvin helposti samaa.

Positiivista ajattelua ihmisen hyvinvointiin on käsittääkseni ihan tutkittukin, ja tulokset olleet kiistattomia, niin suuri merkitys asialla meihin ihmisiin on, kannattaa muistaa kun tuntuu, että kaikki menee pieleen ja elämä murjoo, hankalia asioitakin on helpompi alkaa selvittää, kun yrittää tilanteesta huolimatta katsoa kohti valoa ja alkaa selvittää ongelmaa uskoen vakaasti siihen, että tästäkin kyllä selvitään!


Positiivista torstaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos