Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 26. elokuuta 2016

Pohdittavaa

Oletteko joskus pysähtyneet miettimään,  että missä oikeasti on jotakin järkeä ja missä ei sitten niin mitään? No minä olen toisinaan ja tänään pohtiessani että mitä vitamiineja tai lisäravinteita ostaisin. Apteekeissa, luontaistuotemyymälöissä ja marketeissa on hyllykaupalla tuotteita joita meidän on uskoteltu tarvitsevan vai tarvitsemmeko...ravitsemusterapeutit, terveys-ja hyvinvointigurut, mainosmiehet, media , lehdistö ja kanssaihmiset, me kaikki vannomme ties minkä nimeen tänä päivänä. Haluamme olla terveitä, hyvinvoivia, pirteitä, motivoituneita ja näyttää pirteiltä ja kauniilta ja komeilta, eikös vaan? Kuntoilijat, urheilijat ja fitneksen harrastajat ja jokainen joka tarkkailee linjojaan tai haluaa kroppansa olevan kunnossa syö jauheita, ituja, siemeniä, marjoja, lisäravinteita, proteiinia muodossa jos toisessa ja aterioita korvataan mitä erilaisimmilla jauheilla.Kaikki hyvinvointiin liittyvä myy ja tähän mainontaan on käytetty huikea määrä rahaa. Liikuntavaatteet eivät ole enää pelkästään urheilijoille tarkoitettuja, vaan niistä on tullut todella suosittuja vapaa-ajan vaatteita kenelle tahansa kuluttajalle. Kuntosalien ja liikuntahallien jäsenyyksiä on myyty valtavasti. Malleja, ominaisuuksia, materiaaleja, värejä ja merkkejäkin löytyy kymmeniä, tuhansia, jopa loputtomasti. Elämme maailmassa jossa meidät on suorastaan kuorutettu mainonnalla ja meille tarjotaan ihan käsittämätön määrä vaikka ja mitä, meidät saadaan uskomaan, että tarvitsemme tuota kaikkea, hassua, mutta myös täysin totta, pohtikaapa sitä, kun seuraavan kerran teette ostopäätöksiänne!

Lopulta omaan ostoskoriini lähti tuiki tavallisia tuotteita, jotka nekin myyvät varsinkin tähän vuodenaikaan; monivitaamineja, vahvaa D-vitamiinia ja biotiinia.
Kesän jälkeen, iho, kynnet, hiukset ja keho kaipaavat kohennusta ja vahvistusta ja kuten tiedetään tähän lisänä monipuolinen ruokavalio, siinä eväitä syksyyn ja tulevaan pimeään vuodenaikaan. Käytättekö te vitamiineja, flunssan karkoitukseen tarkoitettuja valmisteita, lisäravinteita ja jos käytätte, niin millaisia tuotteita ja koetteko saavanne niistä apua ja/ tai hyötyä? Mitä mieltä olette näiden tuotteiden hinnoista?Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
1 kommentti:

  1. Noita pillereitä, mukamas niin tarpeellisia, tarjotaan kaupoissa ja soitellaan puhelimella tuon tuosta.
    Itse käytän C-vitam. säännöllisesti useita vuosia, on pysynyt flunssat pois. D-vitamiini on tärkeä minulle koska käytän kortisoonia. Muita vitamiineja en käytä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos