Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 9. elokuuta 2016

Piristystä loma jälkeiseen arkeen

Loman loppuminen ja töiden  alkaminen tuntuu vievän puhdin, olen ollut nyt eilisen ja tämän päivän lopen uupunut iltapäivästä! Tuntuu ettei jaksa yhtään mitään, no eiköhän  tähän kohta taas jo totu. Tekisi mieli mennä vähän metsään ja käydä hakemassa kanttarelleja, olisi muutama sieniresepti joita haluaisin nyt ehdottomasti kokeilla. Lisäksi olen suunittellut tekeväni valokuva albumin Maltan reissukuvista ja koota myös omasta mielestäni onnistuneimmista luontokuvistani jonkinlaisen kuvakollaasin  tai ehkäpä teen niistäkin ihan oman albumin.


Piristyin ja lähdin sinne metsään etsiskelemään niitä sieniä... löysin kanttarelleja sen verran, että saan tehtyä täytettyjä kesäkurpitsoja, joiden täytteeseen siis tulee ne kanttarellit, metsässä oli myös puolukoita ja keräsin kuivuneista heinistä, mustikan varvuista ja kanervista keittiön pöydälle kivan syyskesäisen kimpun, jonka näettekin tuossa yllä olevassa kuvassa. Oletteko te kovia sienestämään tai marjastamaan? Metsässä on kyllä kiva käydä ja vaikkei pitäisikään poimimisesta voi ihan vaan nauttia luonnosta, kova tuulikin oli nyt illalla laantunut, täällä tuuli todella kovaa koko päivän tänään.


Tuo kuva yllä vanhasta maitolaiturista valikoitui postaukseen viime viikonlopulla ottamistani kuvista, se osui kävelyreitin varrelle  ja oli niin söpöinen, että pitihän se kuvata;) Usein käy, niin että väsyneenä ei jaksaisi lähteä mihinkään, mutta kun sitten kuitenkin saa aikaiseksi lähdettyä , niin pienikin kävelylenkki piristää ihan kummasti. Löytyykö, teiltä hyviä vinkkejä millä saatte vetämättömän olonne kohentumaan? Ystävien merkitystä ei voi koskaan korostaa myöskään liikaa, hyvä ystävä/t saavat kyllä harmaaseenkin päivään auringon paistamaan.


Virkeää arkea!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos