Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Naishömppää...

Kyllä, tämä postaus on täynnä tyttöjuttuja;  vaaleanpunaista hörsöä ja juttua ihanuuksista. Joskus on kiva laittautua tai suorastaan tälläytyä. Kauppojen hyllyt ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia ihanuuksia siihen tarkoitukseen. Meistä jotkut ovat höynähtäneet kosmetiikkaan, jotkut taas vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin, joku kynsiin, irtoripsiin tai hiuspidennyksiin. Lähestulkoon jokainen nainen tykkää jonkinlaisesta bling blingistä.Minä tykkään myös koruista  ja tiedän että monet muutkin, eikös sitä sanotakkin , että timantit ovat tytön parhaita ystäviä;) minulle on vuosien varrella kertynyt melkoisesti koruja, minulle korun ei tarvitse olla kultainen tai hopeinen, eikä siinä tarvitse olla niitä kiviä:) Tykkään monenlaisista koruista ja ilman koruja on vähän hassu olo, jos vaikka unohdan laittaa korvikset tai olen ilman sormuksia, olo on jotenkin "alaston". Nuorenpana tykkäsin melko pienistä koruista,  mutta sekin on vuosien kuluessa muuttunut, kyllä minulla nykyään on isompiakin  koruja. Tykkään korviksista ja helmikorut puhuttelevat aina. Usein koruja saadaan myös lahjaksi ja vaikkeivat olisikaan arvokkaita muuten, niin  tunnearvoltaan mittaamattoman arvokkaita kuitenkin.
Yllä osa koruistani joista pidän syystä tai toisesta. Luontoa on muuten helpompi kuvata kuin näitä säihkyviä ihanuuksia, nimittäin illalla keinovaloissa ja salamalla kuvattaessa tulee kuviin helposti heijastumia ja varjoja. Millaisista koruista te pidätte, onko teillä suosikkeja, kuten vaikkapa Snö, Kalevala tai vaikkapa Efva Attling? Tätä postausta tehdessäni alkoi vähän huvittaa, nimittäin tästä aihealueesta saisi tehtyä runsaslukuisen postaussarjan.
Millaisista kengistä ja laukuista te pidätte, puhuttelevatko korkeat korot vai matalat ja mukavat? Materiaalit, värit vai valmistaja tai suunnitelija, millä on merkitystä kun teette valintanne? Onko hinnalla merkitystä ja mitä olisitte valmiita maksamaan kengistä? Entäpä sitten se kosmetiikka, mitkä ovat luottotuotteitanne, merkkejä joista pidätte? Satsaatteko luksustuotteisiin vai käytättekö peruskosmetiikkaa, teettekö ostoksenne ulkolaisista nettikaupoista tilaamalla vai löytyykö lempparinne kosmetiikkaosastoilta?
Tässä nyt sitten oli se lupaamani postaus ihanuuksista, joista meistä toiset eivät välitä ja sitten toiset suorastaan rakastavat kaikkea tätä;) "vähän blingiä sunnuntaihinne siskot"
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos