Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 15. elokuuta 2016

Mitä sinä tekisit mieluiten ja halajatko johonkin muutosta?

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että mitä tekisit, jos siihen olisi kaikki mahdollisuudet avoinna?
Viihdytkö työssäsi, onko sinulla unelmia? Yllätätkö itsesi toisinaan miettimästä vaihtoehtoja nyky tilanteeseesi ? Useinhan kuulee ihmisten puhuvan unelmistaan tyyliin; Sitku, mutku, ehkä joskus, katotaan nyt ja mun pitäisi? Mutta siis jos tilanne olisi se, että olisi mahdollisuus tehdä ihan juuri sitä mitä mieli tekee, niin  mitä se sinun kohdallasi olisi? Jäisitkö pois töistä, ja jos jäisit mitä sitten tekisit? Opiskelisitko jotakin, perustaisitko yrityksen, matkustelisitko, muuttaisitko ulkomaille tai ryhtyisitkö vaikkapa vapaaehtoistöihin tai jäisitkö vaikkapa vuorotteluvapaalle ? Minä olen joskus pyöritellyt ajatusta mielessäni...olemme hauskuttaneet kavereiden kanssa toisiamme myös miettimällä liikeideoita, ja voin vakuuttaa, että ihminen on sitten kekseliäs;)
Toisinaan kun ihmiset keskustelevat keskenään, kuulee asioita mihin ollaan tyytymättömiä, mutta asioille ei joko osata tai voida tehdä mitään tai ei vaan yksinkertaisesti saada muutosta alulle, mutta eikö silloin ole turha myöskään jossitella tai toisaalta olla tyytymätönkään, eikös se niin ole, että muutos lähtee aina itsestä ja kukaan toinen ei voi toisen puolesta tehdä muutosta? Kannattaa siis tehdä asioille ihan itse jotakin, jos haluaa vallitsevaan tilanteeseensa muutosta tai on tyytymätön vallitseviin olosuhteisiinsa.
Mutta palataanpas aiheeseen, eli mitä tekisit kaikkein mieluiten? Minä voisin kuvitella pitäväni jossakin lämpimässä pienen pientä kuppilaa, jossa myisin itse tekemiäni tarjoiltavia ja kenties itse väsäämiäni koruja, reppumatkailisin ilman aikatauluja, muuttaisin määrittelemättömäksi ajaksi jonnekin kaus lämpimään, heh siinä muutamia asioita joita olisi kiva ainakin kokeilla...onkohan minulle tulossa tai onko minulla jo päällä joku keski-iän kriisi?! Jos joku ottaisi minut mukaansa voisin myös lähteä mottoripyörällä kiertelemään maailmaa...kenties myös kokeilemaan meriseikkailua...voisin myös ryhtyä kasvattamaan vihanneksia, hedelmiä, kukkia  tai yrttejä ja siinä samassa pihapiirissä voisi olla myös eläimiä...onhan näitä, jos osaisin maalata, piirtää tai kirjoittaa voisin myös viihtyä tuollaisten asioiden äärellä.
Ja jos kaikkein mieluiten muuttaisit vallitsevaa tilannettasi, tee suunnitelma, etene sen mukaisesti, vaikka pienin askelin, jos muutos on iso tai jättiläismäinen, mutta tee päätös ja toimi, sillä kukaan muu ei sitä puolestasi tee!!
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos