Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 4. elokuuta 2016

Loma lähenee loppuaan!

Vielä on lomaa jäljellä, mutta maanantaina kutsuu työt ja se normi arki. Te,  jotka luette blogiani säännöllisesti tiedättekin, että minulla on ollut melko pitkä loma; 5 viikkoa ilman rutiineja,  seuranani kiireettömyys ja jouten olo, niin halutessani ;) ihanaako? Kyllä!

Miten sitten olen lomani viettänyt? No, omasta mielestäni juuri itselleni parhaalla mahdollisella tavalla; puuhastelen, lueskellen, tapaamalla ystäviä, käymällä lomamatkalla ulkomailla ja tämän viimeisen lomaviikkoni maseudulla ja loman loppu huipentuu viikonloppuun ystävien luona ja konserttiin, sen jälkeen on huippupössis palata töihin ja arkirytmiin;) ja muistella kivaa kesää ja edessä toivottavasti lämmin ja aurinkoinen elokuu ja siitä sitten innolla kohti syksyä.


Monet aloittavat syksyllä innokkaina uusia harrastuksia tai jatkavat kesätauon jälkeen vanhoja harrastuksiaan. Syksyllä alkaa lukuisia uusia kursseja kansalais-ja työväen opistoilla, kesällä tulee helposti lipsuttua ruokarytmeistä ja herkuteltua, kukapa ei grillailisi, söisi jätskiä ja muita kesäherkkuja, niinpä liikunta aktiviteetteihin on myös tunkua syksyisin. Monille syksy on jotenkin,  se ei niin mieluisa vuodenaika, mutta ei kannata vaipua syys alakuloon, vaan muistella kaikkia kesän kivoja juttuja ja käydä vaikka kesän aikana otetut valokuvat läpi ja teetättää niitä paperikuvia tai kuvakirjoja, niihin tallettuu ihanat kesämuistot.


Syksylläkin on asiota joista voi kyllä nauttia niin halutessaan. Monet tykkäävät sateen ropinan kuuntelusta, toiset taas puolukoiden tai sienten poimimisesta tai pitkistä kävelyretkistä kameran kanssa luonnossa, kuten minä:) Iltojen pimennyttyä on kiva poltella kynttilöitä vaikkapa terassilla ja nauttia elokuun samettisista illoista ja öistä. Saksiniekkojen; rapujen ympärille voi kehitellä kivat juhlat ystävien kesken. Onhan näitä nauttimisen aiheita, kunhan vaan päästää ideat ilmolle ja ryhtyy nauttimaan loppukesästä ja syksystä.Torstai toivoa täynnä, toivotaan sitten vaikkapa ihanaa viikonloppua !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos