Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 13. elokuuta 2016

Lauantain pisaroita

Tämä lauantai valkeni tai ei valjennut...no, ainakin täällä on  harmaata ja sateista; sanalla sanoen fiilis on jotakuinkin syksyinen! Tähän aamuuni se nyt edes jotenkin sopii, koska en  ollut suunitellut muuta kuin pyykkikasasta tyrmäysvoittoa ja se onnistuu hyvin  säässä kuin säässä. Ja tähän voi vaan toivoen todeta, että ehkäpä tämä sade ei kestä koko päivää ja jos taas kestää,  niin ehkä huomenna ei sitten sada?


Tänä sateisena lauantaina aijon lueskella, vähän kohennella paikkoja loman jäljiltä taas kuntoon, kuunnella musiikkia, tehdä ruokaa ja luultavasti aloittaa Maltan kesälomakuvien albumiin laittoa, ihan kelpo puuhia syksyisen sateiseen lauantaihin, mitenkäs te aijotte lauantaitanne viettää? Tänä viikonloppuna pitäisi olla muuten erityisen hyvät mahdollisuudet nähdä paljon tähdenlentoja, joten kannattaa tuijotella illan pimetessä ja jos sattuu olemaan hereillä niin myös yöllä taivaalle, mikäli mielii sellaisia nähdä.
Tällainen keli saa monet varmasti myös muistelemaan jopa vähän kaiholla kesän aurinkoisia päiviä tai palaamaan takaisin kesäloman lomakohteeseensa, minulla ainakin on pyörinyt ne tänään mielessä, ihanaa kun  on jotain kivaa mitä voi muistella, muistot ovat tärkeitä,  vai mitä mieltä olette? Nuo yllä olevat kuvat olen ottanut tänä kesänä, mutta tuntuu että siitäkin  on jo kulunut melkoisesti aikaa. Olisi kiva kyllä päästä vielä tänään ulos kameran  kanssa, katsotaan  miten käy, jos onnistaa,  näette kuvia huomisessa postauksessa tai viimeistään alkuviikolla.Nautiskellaan nyt kuitenkin tästäkin  lauantaista, vaikka sää onkin sateinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos