Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kamera pysyköön laukussaan...eikun ei sittenkään!

Saapas  nähdä, että pääseekö tästä ollenkaan tänään kuvaamaan...vettä on tullut ukkoskuuron voimalla runsaasti. Välillä aurinko yrittää sinnikkäästi pilkahdella pilvien lomasta ja minä toiveekkaana tähyilen ulos ja taivaalle, että jos kuitenkin tuo sää paranisi ja voisi lähteä kuvaamaan. Ja kyllä...aurinko vie voiton ja sää kirkastuu! Nyt kamera olalle ja ulos...
Ensin suunnistin kuvaamaan ihanan näköistä anilinin väristä peltoa, jota olin  jo viikon verran ihaillut aamuisin työmatkallani bussin ikkunasta ja päättänyt, että se on käytävä kuvaamassa. Siitä kuvausreissuni jatkui suosikikkirannalleni ja eihän se pettänyt odotuksiani tälläkään kertaa, vaan kuvattavaa oli paljon ja löysin ihanan joutsenperheen, jota pääsin kuvaamaan niitä ihan lähietäisyydeltä. Loppukesä tai pakko kai sanoa ...alkusyksy tarjosi kuvaajalle ihan parastaan.
Kuten huomaatte tästä postauksestani tulee nyt varsinaista kuva ilotulitusta, mutta olen itse niin fiiliksissä tästä sununtain kuvasaaliistani hienossa lopukesäisessä säässä! perhosia ja sudenkorentoja alkoi ilmestyä minusta tänä kesänä vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen ja tänään onnistuin saamaan kuviin kauniin amiraaliperhosen, jota muutenkin olen nähnyt harvoin. Olin jo lähdössä kotiinpäin rannalta kun linssiini osui vielä sudenkorentokin, täydellinen kuvasaalis kyllä tältä reissulta!Ellet vielä ole tänään käynyt ulkosalla suosittelen lämpimästä kävelylenkkiä ja palaat varmasti virkistyneenä, niin hieno iltapäivä kruunasi kyllä muuten aika sateisen viikonlopun, tämän voimalla jaksaa taas ponnistaa uuteen alkavaan viikkoon. Tämän päivän picsejä tulette näkemään tulevissa postauksissani viikon varrella.Loistavaa alkavaa viikkoa!!


1 kommentti:

  1. Meilläkin on satanut vettä koko päivän, välillä toki aurinko hetken paistanut. Hienoja, upeita kuvia oot ottanut.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos