Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 23. elokuuta 2016

Ihana ilta!

Hei! Toivottavasti olette päässeet tänään nauttimaan ihanasta kesäisestä iltapäivästä ja illasta! Itse olin ystävättäreni kanssa pitkällä monituntisella kävelyllä ihanissa merenranta maisemissa ja ilma oli niin lämmin ja ihanan aurinkoinen ja sanalla sanoen vielä jopa kesäinen, tosin jo hieman syksyisellä tvistillä;) Mikä voisi olla parempi tapa viettää tiistai iltaa? En kyllä ihan heti keksi! Istahdimme rantakahvilaan lasillisille kuohuvaa ja jatkoimme istuskelua kahvikupposen ja teen , sekä herkkujen kera ja parannettiin maailmaa käymällä läpi viimeisimmät kuulumiset that's why friends are for!
Aika kiva, että tällaisesta kelistä saa nauttia vielä, näistä pitää ottaa kaikki irti. Kannattaa lähteä ulos ja nauttia täysin siemauksin, niin kauan kuin näitä riittää. Turha jäädä odotelemaan viikonloppua, koska voihan olla, että silloin on sateista ja viileämpää. 
En jaksa lakata ihastelemasta merenrantoja,  nämä tämänpäiväiset kuvat on otettu Lauttasaaren rannoilta. Tämä upea sää oli kyllä saanut ihmiset liikeelle, olipa vielä porukkaa uimassakin...hrrrr
Mistä lie johtuu, mutta meren rannassa on ihan omanlaisensa tunnelma, liittyykö se kenties vapauden tunteeseen, kun katselee aavalle merelle tai meren yllä vapaana liitelevistä lokeista, mene ja tiedä...tänään merellä näkyi myös useita purjeveneitä, enkä ihmettele sillä olihan tänään todella hieno purjehdus sääkin. Loppujen lopuksi pienillä asioilla voi saada valtavan hyvän mielen...juuri nyt olo on todella tyytyväinen, oli niin super ihanaa lähteä suoraan töistä kävelylle ja kun vielä sää oli mitä oli niin ei paremmasta väliä, tätä on hyvä muistella kun tuuli viuhuu nurkissa ja vettä vihmoo. Suosittelen keräämään positiivista energiaa varastoon ja muistella tällaisia ihania päiviä, silloin kun muuten on tylsä päivä.

Lauttasaaren rannassa on hurmaavia pikkuruisia mökkejä, joissa näytti asukkaitakin olevan jonkun verran paikalla varmasti upean sään houkuttelemina, jos olisi niin onnekas, että olisi tuollainen kaunotar käytössä, niin olisin varmasti itsekin saapunut paikalle piknik koreineni juuri tänään. Onneksi pakkasin aamulla kameran mukaani ja sain kuvattua nämä kuvat!Toivottavasti teilläkin on ollut kiva tiistai !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos