Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ihan tavallinen keskiviikko

Minulla on ollut tänää  ihan tavallinen keskiviikko päivä  kuten varmasti monella muullakin. Päivä töissä, kaupan kautta kotiin ja ruuan laitto ja pyykkien pesu, arkista ja tavallista; perusarkea. Mitäs teidän keskiviikkonne on pitänyt sisällään? Aamun kruunasi vielä perus syksyinen sää, harmaa ja sateinen, joka tosi parani sitten päivän mittaan.
Kuten lukijani tietävät kuvaan melko paljon ja tähän postaukseen liitän kesällä  ja nyt alku syksystäkin ottamiani kuvia. Minulla on tapana teetättää myös perinteisiä paperikuvia aina silloin tällöin ottamistani kuvista, ainakin reissukuvista ja yritä tehdä myös valokuva albumeita, nii  tämän kesän kuvistakin,
Mikä sitten meistä kullekkin on tavallista, ja välillä tuntuu kuin  se ihan tavallinen olisi jotenkin  kärsinyt inflaation ja miksi? Ihan turhaan, sillä  sitä ihan tavallistahan elämä kuitenkin  pääpiirteiltään kaiketi on,  jonka sitten kruunaa ne ihanat pienet ja suuremmat huippuhetket!
Millaista sinun arkesi on? Oletko koskaan pysähtynyt miettimään sitä, ellet ole, kannattaisi ehkä joskus. Tässä ajassa on paljon  erilaisia haasteita, velvollisuuksia, tavoitteita ja päämääriä, joihin kaikkiin arkemmekin tavalla tai toisella nivoutuu. Toisinaan ihan tavallinen on ihan riittävän hyvää  ei tarvitse mitää  muuta, se vaan toisinaan meinaa unohtua, eikö vaan?
Mukavaa ihan sitä tavallista keskiviikkoa!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos