Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 29. elokuuta 2016

Ideoita, suunnitelmia ja toteutuksia

Kuulutteko niihin ihmisiin jotka innostuvat uusista asioista  ja ideoista helposti, ettekä malttaisi millään odottaa, että pääsisitte jo suunittelemaan, ideoimaan ja aloittamaan? Luulenpa, että aika monet ovat kovia suunittelemaan, visioimaan, hullaantumaan ideoistaan ja miettimään miten asiat saisi toteutettua, mutta kuten tiedetään tästä on vielä melkoinen matka toteutukseen,  mutta mihinkäs tässä on kiire, valmiissa maailmassa?
Minulle kehittyi idea... kaiketi kevään, kesän kuluessa tai niin uskoisin. Olen viettänyt lapsuuteni kaikki kesät mökillä,  niin myös useimmat viikonloput, talvi-ja kaikki muutkin loma-ajat, useat kivat muistot liittyvät juuri sinne lapsuuden ja nuoruuden mökkeilyyn...tiedättehän aurinko paistoi lapsuuden kesinä aina, taivas oli poutapilvineen kauniin sininen ja loma jatkui viikosta toiseen. Mökkimme on ollut käyttämättä nyt jo yli kymmenen vuotta, koska vanhempani rakensivat samalle tontille  omakotitalon ja mökkiä ei enää käytetty aktiivisesti, mutta minun tekisi kovasti mieleni alkaa viettää siellä taas aikaa, viikonloppuja ja lomia, sekä tehdä siitä oman näköisemme.
Olen antanut itseni jopa vähän tehdä suunnitelmia jo...ne tähtäävät ensi kevääseen , kesään, syksyyn, talveen ja ehkäpä sitten jatkossa tuleviinkin vuosiin;) Tykkään puuhastella, luonto on tärkeä, olisi kiva tehdä kukkapenkit tai ehostaa ne vanhat ja uusia kasveja, tehdä taas kasvimaat, kuten lapsuudessani meillä aina oli, herättää mökki taas uudelleen käyttöön. Haaveilen ehkäpä jopa viettäväni jouluja siellä joskus tulevaisuudessa. Olen nykyään myös innokas käymään kirppareilla ja tykkäisin myös entisöinnistä, pidän kaikesta vanhasta...taidanpa alkaa "metsästämään" mökille sopivaa tavaraa jatkossa kirpparilta;)

Minun tapauksessani mökin käyttöönotto olisi melko helppo, mökki on ns.talviasuttava, sähköistetty ja vettä saisi tontin toisesta talosta. Oikeastaan ei tarvitsisi muuta kuin ryhtyä toteuttamaan ideoitaan ja suunnitelmiaan ;)
Ainoita haasteita... huomatkaa en sanonut ongelmia! On se, että k.o paikassa ei ole koko kylässä kauppaa, ei oikeastaan edes bussiliikennettä! Mutta eipä nuokaan ole ylitsepääsemättömia asioita, niiden kanssakin pärjää,  kun näkee asioiden eteen hieman vaivaa. Onko teillä ideoita ja suunnitelmia joiden toteutusta olette miettineet?


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos