Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 1. elokuuta 2016

Elokuu

Mukavaa elokuun alkua, metsässä törmää jo sieniin, pihlajissa on oransseja marjoja, iltaisin on hämärää ja monelta lomat on ohi, vaan eipäs minulta;) Mutta pyörähtihän tässä itsellänikin viimeinen lomaviikko käyntiin. Tänään kävin metsässä kävelyllä, napsin muutamia kuviakin ja maistelin vadelmia; isoja ja maukkaitahan ne ovat, jälkkäriksi tein niistä vadelmarahkan.Tälle viikolle on luvattu normaalia kesäsäätä, mikä tarkoittaa aurinkoa,  sadetta ja kaikkea siltä väliltä,  mutta vaihteluhan virkistää?!  Monille loman loppu on kauhistus, panikointi alkaa jo hyvissä ajoin ennen kuin loma on edes puolessa välissä. Minä en tuohon lähde ollenkaan, vaan meinaan nauttia sunnuntain viime hetkiin asti ja loppuviikoksi onkin tiedossa oikein kivoja juttuja loman lopulle!


Mitä sinulle jäi lomastasi ns.käteen? Olitko mielestäsi lomalla riittävästi, 
koitko saaneesi ladattua akkujasi, onko olosi levännyt? Teitkö asioita joita kenties olit ennen lomaasi suunnitellut lomalla tekeväsi? Minä olen tehnyt monia niistä asioista joita halusinkin lomallani tehdä, mutta vielä olisi muutama juttu, jotka olisi kiva kokea. Olisi ihanaa päästä rantasaunasta suoraan järveen uimaan, soutelemaan, kuvata järvimaisemissa aamu /-ja tai iltaruskoa, mutta ilman näitäkin tästä kesästä jää kivat muistot.


Toivottavasti teilläkin on ollut ihana kesä ja sehän jatkuu vielä elokuussakin!


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos