Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Asiaa sisustamisesta ja Ikean kuvasto

Useissa blogeissa on jo puhuttu Ikean uudesta kuvastosta ja tänään se oli ilmestynyt meidänkin postilaatikkoon. Jostakin syystä syksyisin aletaan usein sisustaa kotia, lieneekö syy siinä, että aletaan taas viettää lomien jälkeen enemmän aikaa kotosalla ja vietetään aikaa sisätiloissa,  tulee siitten  ehkäpä kiinitettyä enemmän kodin asioihin huomiota. Itse en vielä ole ehtinyt tuohon katalogiin sen kummemmin tutustua, lähinnä vain selailin puoli huolimattomasti sen läpi. Tähän teemaan pitäisi varmaan liittää kauniita kuvia unelma sisustuksista, joita sisustuslehdissä näkee, mutta en aijo sitä tehdä. Minun makuuni sellaiset kodit ovat liian steriilejä, jopa vähän "laitosmaisia" ja vähän liian tip top,  jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Pidän itse vähän rouheammasta ja boheemimmasta tyylistä.Tykkään lueskella sisustuslehtiä ja poimia niistä ideoita. Useat sisustusaiheiset  blogit ovat aivan ihania, matkoilta tarttuu usein myös ideoita mitä on tullut nähtyä. Arvostan kovasti myös kaikkia jotka tekevät itse sisustusjuttuja, entisöivät, tekevät kierrätystuotteelle ihmeitä ja antavat sille uuden elämän ja vielä jakavat ideansa ja niksinsä muillekin käytettäviksi.  Jos yritän luetella asioita jotka minua sisustamisessa erityisesti mielyttävät, niin ainakin lasi, puu, savi ja keramiikka, sekä kuparista tehdyt tuotteet. Maalaisromatiikka, aivan moderni sisutus harvoin sävähdyttää, toki poikkeuksiakin löytyy. Klassikot, itämaisuus, skandinaavisuus ja värit. Aika monet asiat suloisessa sekamelskassa, ai niin ja jos omistaisin mökin saaristossa se olisi luultavimmin sini-puna merihenkisesti sisustettu ja korihuonekaluja löytyisi luultavasti jostakin, ajopuista tuunattuja hyllyjä, kynttelikköjä, istuimia ja ties mitä, sekä paljon lyhtyjä.


Vaikka en itse Seinäjoen asuntomessuilla käynytkään, niin monet bloggaajat kävivät ja kertoivat blogeissaan sanoin ja kuvin messujen tarjonnasta. Habitare on myös sisustamisesta kiinostuneille ehdoton käyntikohde ja kivoja vinkkejä oman kodin laittamiseenhan sieltä saakin, kuten myös ehtymättömästä Internetin  tarjoamasta sisustusaiheisesta tarjonnasta. Millainen sisustaminen teitä viehättää ja oletteko tuunaajia, vai ostatteko aina liikkeiden tarjontaa?
Mukavaa keskiviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos