Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 8. elokuuta 2016

Arki on koittanut

No niin,  viiden viikon kesäloma on nyt ohitse ja tänään kello pärähtikin sitten puoli kuudelta aamutuimaan! Minun ei onneksi ole vaikeaa nousta aamuisin,  sillä olen aamuvirkku, mutta kieltämättä viikonloppu ystävien kanssa ja Eppujen 40 -vuotisjuhlakonsertti tuntui kyllä vielä tänä aamuna ja töistä kotiin tullessa melkein menin kotipysäkkini ohi, havahduin horroksesta juuri ennen, kuin olisi ollut liian myöhäistä!Aina on mukavaa tavata ystäviä ja loman lopetus konsettiin oli todella hyvä valinta, liput lunastimme  jo vuosi sitten, jotta pääsimme varmasti mukaan.
Loman jälkeen menee yleensä muutama päivä, kunnes pääsee taas normaaliin arkirytmiinsä, rutiinit auttavat tässä. Täytyy yrittää päästä ajoissa nukkumaan, jotta saa lomarytmistä taas vaihdettua taas tähän työmoodiin.
Puhuin niistä aamun tai illan sumu tai usvakuvista, joita toivoin saavani vielä loppulomasta otettua ja maallahan minua sitten onnisti, muutaman sain kuin sainkin napattua. Vaikka kesästä ei haluaisikaan ihan vielä päästää irti, on alkavan syksyn merkit jo ilmassa kuitenkin, luonnossa kaiken huomaa ja se muuttuu niin nopeassa tahdissa.
Mitenkäs siellä on töihin paluut lomilta sujuneet ja millaisia suunnitelmia teillä on syksyyn? Kivaa syksyn alkua vaan kaikille , älkääkä unohtako kameraa kaappiin lomien jälkeenkään, vaan taltioikaa kaunis lopoukesä ja alkavaa syksyä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos