Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä...

Mikä siinä mahtaa olla, että jo juhannuksen jälkeen kuulee usein puheita siitä, että kohta alkaa jo kallistumaan kohti syksyä,  lomatkin on kohta jo ohi, illat pimenee ja alkas olemaan iltaisin kosteaa, koulutkin alkaa, uimavedet kylmenevät?

Usein elokuu on ollut aika hieno ja tulee ne samettiset kuutamoyöt;) ja vaikka viileä ja sateinen sää pitkään jatkuessaan harvoja meistä innostaa, niin tässäkin taas se kuuluisa asenne ratkaisee... jos sataa, siirry miettimään mitä kaikkea kivaa voi tehdä vaikka sataisikin!

Miten aijotte viettää loput kesästä, oletteko jo miettineet mien vietätte iltoja ja viikonloppujanne lomien jälkeen? Monille loman loppuminen on kova paikka, mitäpä jos tänä vuonna et ainakaan alkaisi jo paljon ennen lomasi loppumista tuskailemaan asiaa, vaan nauttisit ihan viimeiseen lomapäiväsi iltaan asti? Kannattaa kokeilla, et taatusti ainakaan menetä mitään;)

Monin paikoin uimavedetkin ovat vasta nyt alkaneet todella lämmitä, jos talviturkki on vielä heittämättä, nyt jos koskaan alkaa olla korkea aika heittää se!
Jos muuten pidät ravuista ja tykkäät järjestää ystäville illanistujaisia, mikset järjestäisi rapujuhlia? Jos taas olet onnekas ja sinulla on puutarha, järjestä ihanaan puutarhaasi kesäiset puutarhajuhlat!


Kuten usein kuulee sanottavan; Kesä on ihmisen parasta aikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos