Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Valletta, Maltan pääkaupunki

Tänään on retkeilty Maltan pääkaupunkiin Vallettaan. Valletta on täynnä kalkkikivisiä vanhoja rakennuksia ja kapeita kujia. Pääkaupungista löytyi paljon ihmeteltävää mm. Tänään mitä ilmeisemmin oli  juhla jonkun pyhimyksen kunniaksi, jota juhlittin mm. Ilotulituksin, paperisilpuin, kävelykatujen ylle kiinitetyin koristenauhoin, ilmapalloin ja torvisoittokunnan voimin. Pääkaupunki tarjosi myös loistavat ostosmahdollisuudet kivoin kesäalehinnoin, mikä mielytti lomalaisia.

Täällä Maltalla oli tänään todella tuulinen päivä, aallot löivät yli rantavallien ja jossain näinkin maininnan että tuulen voimakkuus olisi puuskissa ollut jopa 37m/ h!!


Huomenna lomalaisia kutsuu uudet seikkailut. Huomasin muuten, että jos eilinen kuvien lataaminen täältä oli työlästä, niin myös postauksen loppuosan tekstit olivat hypähdelleet vinksin vonksin, pahoittelen, katsotaan miten tänään käy postauksen kanssa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos