Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 16. heinäkuuta 2016

St Juliens Malta

Tänään lomalaiset lähtivät St Juliensiin, joka on täällä Maltalla tunnettu mm.kielimatkalaisista, yöelämän keskuksena , casinostaan ja ehkäpä myös hiekkarannasta, joita täällä Maltalla on vähänlaisesti, sillä useimmat rannat ovat kalliorantoja. Kävimme ostoskeskuksessa ja ihastelimme kaunista rantaa, jossa nautimme tovin auringosta. Tänään on otettu aurinkoa hotellin altaalla ja kävelty myös paljon.Täälä Maltalla järjestetään paljon retkiä, joista on varaa valita; Lähialueen kaupunkeihin mm. Pääkaupunki Vallettaan, eri saarille, purjehdus ja sukellusreissuille, löytyy kiertoajeluita, päivää Maltalaisittain, tai voi käydä paikallisilla markkinoilla, tekemisen puutetta täällä ei ainakaan ole.Jos jotakuta muutakin, kuin minua sattuu luonto kiinostamaan, niin täällä kasvaa todella isoja kaktuksia, Aloeita ja Kiinanruusuja isoina pensaina. Olen nähnyt myös melonipeltoja ja oliivipuu viljelmiä. Täällä on muuten vasemmanpuoleinen liikenne.
Eräs merkityksellinen ja huomionarvoinen asia on myös kohteliaisuus, ihmiset täällä ovat erittäin avuliaita.
Huomenna, sunnuntaina voisi lähteä meriretkelle  ellei olisi yhtä tuulista kuin parina edellisenä päivänä, jos on tuulista voi valita markkinat tai aurinkokylvyt, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos