Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Shoppailua Maltan Sliemassa

Tänään lomalaiset ovat ottaneet rennosti, heti aamusta oli päätetty lähteä ostoksille Slieman kaupunkiin, missä on pari isoa ostoskeskusta ja paljon kauppoja. Kansainväliset vaatemerkit löytyvät myös täältä. Rantabulevardilla on paljon myös kahviloita ja ruokapaikkoja, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä. Hotelleja on myös runsaasti, uinuvasta kalastajakylästä ei tänä päivänä muistuta paljon mikään, korkeintaan turkoosi meri! Nopeaa naposteltavaa ja juomista voi ostaa edullisesti pikku kaupoista ja kioskeista esim. Kanapizzaslicen hintaan 1.10 €Monet Maltalle matkustavat valitsevat kohteekseen juuri Slieman, jossa on tarjolla ostosmahdollisuuksia ja huvituksia. Rantakadulla näkyi myös paljon retkimyyjiä, jotka kalastelevat asiakkaita Maltan meriretkille; Gozon ja Gominon saarille tai ihmettelemään luonnon ihmeitä, snorklaamaan tai uimaan. Moni lomalainen varmasti valitseekin tarjonnasta itseään eniten kiinostavan kohteen ja luultavasti viettää kivan päivän merellisissä tunnelmissa. Itseämmekin kiinostaisi mennä ehkäpä jollekkin noista retkistä, tosin tuuliolosuhteet vaikuttavat päätökseen, koska merisairaus ei liene kovin mukavaa retkiseuraa!

Kuten jo aiemmin olen maininnut täällä Maltalla riittää tekemistä, jos joku tekeminen ei miellytä aina löytyy toinenkin vaihtoehto, ja jos ei halua olla koko ajan menossa, niin ainahan voi nauttia lämmöstä ja auringosta ja viettää rennon päivän altaalla loikoillen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos