Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 28. heinäkuuta 2016

Sääennustukset

Kukapa meistä ei seuraisi säätä, varsinkin näin loma-aikaan! Päätin jo lomani alussa etten anna sään vaikuttaa  lomani viettoon, mutta kieltämättä on kuitenkin aika paljon asioita joita ei ole mielekästä tehdä sateessa. Tänään aamu näytti kauniilta, kunnes pikkuhiljaa alkoi taivaalle kertyä pilviverhoa ja lopulta taivas peittyi kokonaan pilviin ja iltapäivällä/illalla satoikin, mutta edelleen on lämmintä.

Viikko lähestyy loppuaan ja minä lähden viettämän lomani loppupuolta maaseudulle ja kyllä;  seuraan sääennustuksia;) Tietysti toivon, ettei joka päivä sada, jos sataa luen ainakin kirjoja ja aina kun ei vettä tule pyrin ottamaan paljon kuvia, tekemään 
kävelyretkiä, ehkäpä jopa uskaltaudun uimaan järveen, käyn kylätorilla ja sitten ihan vaan nautiskelen olostani, minusta ei ollenkaan huonompi tapa viettää lomaa?!
Sen verran olen someriippuvainen, että jo etukäteen jännittää miten selviän pitämään yhteyksiä " ulkomaailmaan" , siirtämään kuvat kamerasta tabletille ja siitä blogiin ja saamaan yhteyden someen, heh ja toisaalta minä pystyisin olemaan myös ihan hyvin ilman kaikkea tuota aivan hyvin...siinäpä dilemma:)

Katsotaan nyt sitten, että päivitänkö blogia maaseutu lomani aikana, vaiko vasta sen jälkeen, kaikki riippuu yhtyksistä ja se jää nähtäväksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos