Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Paluu omaan arkeen lomareissun jälkeen

No niin, reissun pyykit on pesty, nyt ne odottavat pestyinä uutta reissua, sillä lomaahan on vielä jäljellä! Päivä on ollut aamusta asti tasaisen harmaa, ei ole satanut,  mutta ei myöskään ole paistanut. Minulle tällainen sää sopi pyykki, siivous ja kokkailupäivään oikein  hyvin. Täytyy mainita vielä tässä yhteydessä, että Maltan hotellissamme oli muutama todella hyödyllinen ja kiva lisä, huoneesta löytyi nimittäin jääkaappi, mikä oli todella käytännöllinen, kun halusi pitää juomia, kahvimaitoa ja pikku välipaloja kylmänä. Huoneessa oli myös vedenkeitin jolla sai mukavasti kuumaa vettä iltakahvia varten, oli varautunut reissuun murukahvilla;) Hotellissamme oli myös kolikoilla toimivia pesukoneita ja ihana lämmin 29-asteinen sisäuima-allas.Lomalla on kuitenkin  kiva heittää hanskat nurkkaan ja olla tekemättä mitään arkiaskareita, ja siksipä en ulkomaan lomareissuilla pyykkää,  vaan hoidan homman vasta kotona lomalta palattuani, mutta silti minusta hotellissamme tuo pesukoneiden olemassaolo oli hyvä juttu. Toinen asia oli vastaaoton palvelualtis ja mukava henkilökunta, jotka olivat aina valmiina neuvomaan ja palvelemaan kaikessa mahdollisessa.


Usein moititaan sitä ihan  tavallista arkea, mutta siitäkin löytyy iloa, kun välillä poistuu taka vasemmalle, ruuanlaitto, siivoaminen ja työt maistuu taas,  kunhan on saanut hetken huilata ja ladata akkujaan. Kannattaa iloita ihan pienistäkin asioista
ja muistaa se asenne, kun se on kunnossa pärjää jo aika pitkälle siinä tuiki tavallisessa arjessakin, niin se vaan on!


Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos