Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Matka mielessä ja kotihommia

Ensimmäinen lomaviikkoni alkaa kääntyä kohti loppuaan, tänään on ollut vaihteleva sää; mukaan on mahtunut aurinkoa, tihkua ja kunnon rankkasade kuuroja mutta mitäs siitä? ruokavarastoja pitää säästä huolimatta välillä täydentää...kauppaan siis, matot eivät peseydy itsekseen, joten mäntysuopaa ja juuriharjaa on säästä huolimatta näytetty matoille tänäänkin ja poimittu sateessa vähän mustikoitakin, että kyllähän sitä sateellakin voi tehdä mitä vaan, asenne ratkaisee tässäkin;)Ylläolevat eilen napsimani kuvat sopisivat mielestäni ihan toiseen vuodenaikaan, kuin tähän heinäkuuhun? Nekin ovat kuitenkin eilistä kuvaus satoani! Olen itse ihmetellyt tänä kesänä perhosten ja leppäkerttujen vähyyttä, mutta näin jonkun blogissa ihania perhoskuvia eli lienee paikallista, ellei niitä ole näkynyt. Valokuvaamalla tulee kiinittäneeksi paljon huomiota sellaisiinkin pikku asioihin, jotka muutoin saattaisivat jäädä huomaamatta kokonaan. Aamulla huomasin mm. kukkapenkissäni kauniita, ihan uusia, ensimmäistä kertaa kylvämiäni aika jännän näköisiä kukkia!Alkavalla viikolla onkin jonkun verran puuhasteltavaa, koska pitää alkaa valmistua tulevaan kesälomareissuun. Ja alkaa miettiä mitä pakataan mukaan, vaikka olenkin tottunut pakkaaja ikuinen ongelmani on se, että haalin aina mukaani liikaa vaatteita, olen huono päättämään mitä lopulta reissussa tarvitsen. Nyt onkin ollut useammassa blogissa pakkausvinkkejä reissuun lähtijöille, ellei ole kovin kokenut reissaaja niistä voi hyvinkin saada käyttökelpoisia ideoita omiin pakkauspuuhiinsa. Mutta yksi mikä matkailijan reissun ainakin kannattaa pakata on ehdottomasti hyvät kengät, ilman niitä ei reissussa kertakaikkiaan selviä!Huomenna postailenkin teille sitten matkustukseen ja reissu valokuvaukseen liittyviä juttuja...

Mukavaa alkavaa viikkoa!!
1 kommentti:

  1. Minä olen kans tosi huono pakkaamaan. otan aina varmuuden vuoksi. Sitten niitä kuljetaan ympäri maata tai maita ja tuodaan samassa muodossa kotiin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos