Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 14. heinäkuuta 2016

Malta

No niin kohteessa Malta ollaan! Ensimmäiset kokemukset tästä lomakohteesta on nyt hankittu päivän kokemuksella. On ehditty tutustua hotellin ulko uima-altaaseen lähialueen kauppojen tarjontaan ja vallitsevaan ilmastoon, ja voi todeta, että sitä mitä täältä välimeren pikkuruiselta saarelta on lähdetty hakemaan on takuuvarmasti löydetty eli ainakin sitä lämpöä! En tiedä mitä mittari päivän kuumimmalla hetkellä mahtoi näyttää, mutta ainakin tarpeeksi se on Suomen viileähköön ja sateiseen heinäkuuhun tottuneelle enemmän kuin tarpeeksi.


Ilta alkaa hämärtyä  täällä Maltalla ja paahtavan kuumuuden jälkeen rantakadulla kävely leppeässä iltaauringossa oli oikein mukavaa. Teemme suunnitelmi huomiselle ja katselimme aamulenkin reittiä, lenkille pitää rientää aamutuimaan jos mielii oikeasti juosta, sillä päivällä siihen ei tällaisessa helteessä ole mahdollisuuksia. Olen yrittänyt ladata kuvia tabletille, mutta tuntuu kestävän todella kauan ja välillä lähetys katkeaa, verkko on luultavasti täysin ylikuormitettu!

Yritän saada huomenna ladattua lisä kuvia ja laitella jaksamisen mukaan kuulumisia , nyt Malta hiljenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos