Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Maaseutuilua

Terkkuja täältä maalta taas,  tänään tuli kesäinen sadekuuro, joka oli aika äkkiä ohi, hieman tuulee ja on eilistä viileäpi, mutta aika nihkeää siltikin on sää. Sateen loputtua lähdimme tietysti ulos ja minulla tietysti kamera mukana. Täällä on maalaistaloja ja useissa vielä eläimiäkin, jos niitä lehmiä ei juurikaan niityillä enää näe, niin lampaita, hevosia, possuja, kilejä ja pihamaalla käyskenteleviä kanoja ja kukkoja.Aamuni alkoi tänään reippaasti siivoilulla vein matot ulos, imuroin, pesin lattiat, järjestelin paikkoja ja pyyhin vähän pölyjä, auttelen täällä aikani kuluksi mielelläni, tuiki tavallisista kotitöistäkin nauttii, kun se ei ole mitään pakkopullaa ja lomallahan on aikaa;) Sen verran on jo tullut käveltyä täällä, että olen huomannut, että tänä vuonna näyttää vadelmasato todella runsaalta, huomenna aijon mennä poimimaan niitä, ellei sada, tykkään liikkua metsässä ja täällä on tutut paikat jonne suunnata poimimaan.
Metsä on monille rentoutumispaikka, jossa ajatukset kirkastuivat ja olo on loistava. Aijon huomenna ottaa vatunpoiminta reissulle ehdottomasti myös kameran mukaani, toivottavasti saan otettua kivoja kuvia, tulokset näette sitten taas täältä blogistani ja toivon toki löytäväni myös niitä vattujakin:)Huomenna potkaistaan elokuu käyntiin!
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos