Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 30. heinäkuuta 2016

Maaseutu lomailua

Minä olen onnekas ja päässyt tänään viettämään lomaani maalle! Yhteydetkin on saatu kuntoon ja laitan tähän muutaman pikaisen päivityksen. Olen viettänyt lapsuudestani asti teini-ikään kaikki kesäni täällä, mökki meillä on ollut täällä 60- luvulta lähtien ja aina tänne on kiva tulla...nostalgiaa? kenties, maalaisidylli kyllä! Muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta ja joka kesä tulee uusia muistoja.Tämä on hyvin tyypillinen maaseutukylä, aiemmin täällä oli 3 kauppaa, posti, apteekki, kioski ja kävi jopa se perinteistä perinteisempi kauppa-autokin, vaan eipä käy enää ! Tänne ja täältä oli myös useita bussivuoroja, vaan eipä ole enää niitäkään!
Täällä oli ja on edelleenkin tanssilava, siellä on ihka ensimmäiset valssit ja humpat vedetty;) Täällä oli myös uimaranta, missä oli iso laituri, pukukoppeineen ja hyppytorneineen, vaan eipä ole enää!  Tai no, on tietysti se ranta, mutta iso laituri pukukoppeineen ja hyppytorneineen on vain muisto, nykyään on yksi pienen pieni koppi jossa voi uikkarinsa vaihtaa, laituri on talvella notkolle painunut ja hyppiä voi enää laiturilta, sikäli mikäli sille uskaltautuu. Onneksi on itsellään ne muistot lapsuuden kesistä, kun makoiltiin hampaat kalisten pukukopin katolla lämmittelemässä ainaisessa auringonpaisteessa:)
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos