Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lomabalanssi säässä kuin säässä

Tänään ei ole satanut lainkaan, mutta ei ole toisaalta ollut mikään hellepäiväkään. Aika uskomatonta miten nopeasti viikko on hurahtanut...olen kyllä mielestäni laskeutunut lomalle täysillä. Olen valvonut pidenpään kuin muulloin, loikoillut, lukenut, säilönyt, poiminut mustikoita, aloittanut mattojen pesuprojektin, jota olen mielelläni myös jatkamassa, kunhan tuo sää antaa myöden, tarvitaan aurinkoa ja tuulta, alennusmyynneissäkin on tullut pyörittyä ja puuhasteltua normi rutiinipuuhia. Eli voisi varmaankin todeta, että mennyt viikko on ollut aika hyvässä balanssissa puuhailujen ja lomailun suhteen, ainakin omasta mielestäni.Ellei lähde heti loman alkajaisiksi minnekkään, menee muutama päivä helposti vähän ihmetellessä, kun ei ole niitä normirutiineja ja velvotteita, eikä mikään ole niin turhan tarkkaa, riittää että on vähän sinnepäin;) Tänään oikeastaan tuli ensimmäisen kerran mietittyä tämän kuluneen viikon säätilaa vähän enemmän. Olen päättänyt etten aijo pilata päivääkään lomastani harmittelemalla viileää, sateista tai mitään muutakaan säätilaa, vaan jos ilma sattuu olemaan jotakin muuta kuin se ideaali lomasää, niin suunnittelen sitten päiväni sen mukaan ja valitsen tekemiseni vallitseviin olosuhteisiin sopiviksi.Meistä jokainen on omanlaisensa ja vietämme varmasti lomaammekin juuri omalla tavallamme, ja niin pitääkin, kukin omien mieltymystensä mukaan. Olen aiemmassa postauksessani todennutkin, että jonkun mielestä paras loma on mökillä, toinen valitsee etelän loman, joku taas ei missään tapauksessa halua Suomesta minnekkään kesällä, joku tekee aivan kaikki rästiin jääneet hommat juuri lomallaan, yksi kiertää asuntoautolla camping alueita, toinen kaikki kesätapahtumat ja useat lapsiperheet huvipuistot, muumimaat ja powerparkit, joku istuu laiturin nokassa onkien, joku lukee kaikki vuoden aikana ilmestyneet kirjat, joiden lukemisen ei muulloin tunnu olevan aikaa, ja on kuulkaa niitäkin jotka viettävät sometonta aikaa, sulkemalla puhelimensa ja tietokoneensa, eli meistä lomalaisista on moneksi:O)

Mitä ikinä teetkin ja missä lomaasi sitten vietätkin, nauti lomastasi, jotta loman jälkeen voit rehellisesti todeta olevasi rentoutunut vietettyäsi juuri omanlaisesi loman!1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos