Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kalajalkahoito, Mdina ja sitä aurinkoa ja uintia

Lomalaisten aamu alkoi tänään "tohtorikalojen" jalkahoidolla, josta poikani innostui ja oli kokeiluunsa tyytyväinen, jalkojen iho tuli ihanan pehmeäksi ja kokemus oli mukavan tuntuinen.
Aurinko kuuluu lomalaisten päiväohjelmaan, kuten uintikin ja meitä onnistaa, sillä hotellissamme on myös ihana spatyyppinen sisäuima-allasosasto, veden lämpö 29 astetta , hotellissamme on myös normaali ulkoallas.

Tämän päiväiseksi retkikohteeksemme valikoitui vähän sattumalta Mdina. Kysäisimme hotellin respan avuliaalta virkailijalta jotakin paikkaa jonne voisi mennä ja hän ehdotti tätä. Mdina on Maltan vanha pääkaupunki,  jota hiljaiseksi kaupungiksikin kutsutaan,  se on myös yksi maailman parhaiten säilyneitä keskiaikaisia kaupunkeja. Tuntui todella pysäyttävältä kävellä siellä monin paikoin ainoina turisteina, melkein pystyi kuvittelemaan ritarit ja kapeille kujille hevoskärryt ja muun keskiaikaisen maailman menon. Mdinassa sijaitsee myös katetdraali.
Tämän postauksen kuvat ovat kaikki ihastuttavasta Mdinasta. Jos joskus matkustat Maltalle suosittelen tätä yhdeksi kohteeksi, jos historia ja arkkitehtuuri, sekä estetiikka kiinostaa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos