Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Ihana kesäpäivä!

Jokainen on varmasti odottanut tällaista päivää joka tänään on meitä hellinyt. Olen viettänyt päivääni tänään auringosta nauttien. Tällainen päivä on loistava ulkoruokailuun, joten grilli kuumaksi ja kattaus terassille, näin tein tänään, päiväkahvit vielä hyvän lounaan jälkkäriksi nekin terassilla, kuinkas muuten ja vielä aurinkotuolissa loikoilua hyvän aikaa d-vitamiinia tankaten;) tästä on hyvä lomapäivä tehty! Mitenkäs siellä on päivää vietetty?Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että onko etanat syöneet reikiä kasveihini, mutta tänään löysin "kaverin" jolle kasvini tuntuvat maistuvan, enkä tottavie ollut kovin mielissäni tästä tuttavuudesta!Tiedän että monet taistelevat etanoita, kirvoja ja ties mitä ökkömöntiäisiä vastaan pihoillaan, puutarhoissaan ja kasvimaillaan, mutta tuo minun kohtaamani kaveri oli minulle täysin uusi tuttavuus.
Vaikka tämä päivä olikin iltapäivällä jo melko helteinenkin, niin kampesin itseni liikkeelle, että saisin edes muutamia kuvia otettua, ja ainahan sitä linssiin jotakin kuvaamista kävelyillä osuu kohdalle, niin nytkin.Tänään olisi ollut loistava sää jatkaa jo aloittamaani mattojenpesu projektiani, optimaalinen sää, lämmintä ja siloin tällöin edes pieni tuulenvire, mutta päätin nauttia ilman mattojen pesua tästä päivästä, ja vaikka huomenna sataisi kuin saavista kaatamalla, niin ei harmittaisi, eiköhän matot tule vielä tämän kesän aikana kuitenkin pestyiksi.Taidan lähteä tästä vielä poimimaan vähän mustikoita ja sitten loppu päivän voikin vaan oleilla.

Toivottavasti olette ottaneet tästä ihanasta kesäpäivästä kaiken irti ja nautineet täysin siemauksin, mukavaa viikonlopun jatkoa!ENJOY!
1 kommentti:

  1. Nautin kesän lämmöstä....perkaamalla kukkamaitani.
    Tuuli niin lämmin, että oli tultava sisälle :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos