Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 21. heinäkuuta 2016

Home sweet home, reissusta on palattu

Kiva olla kotona, ja ihanaa oli olla reissussa! Ruokakaapit pitää täyttää, terassi- ja muut ulkokukat pitää tsekata ja kastella ja iso pyykki odottaa pesijäänsä ja matkalaukutkin piti purkaa.
Oikeastaan oli vähän absurdi olo kun tuli kotiin, miten nopeasti sitä siirtyykään paikasta toiseen;  aamutuimaan vielä Maltalla ja iltapäivällä jo kotona omissa ympyröissään;)
Tämän postauksen kuvat on myös valokuvattu Maltalla. Tuo ylimmäinen kuva on lelumuseon mainoskyltti  ja se osui kaupungilla aivan yllättäen silmiini ja minusta se oli todella kaunis ja pakkohan se oli kuvata, toinen kuva on niinikään mainosjuliste ritariaiheinen ja liittyy mitä ilmeisemmin Maltan kolmeen Unescon maailmanperintökohteeseen, kahteen  temppeliin  ja pääkaupunki Vallettaan. Sekin pääsi kuvauskohteekseni, nimenomaan ritariaiheen takia,  koska ne kuuluvat niin olennaisesti saaren historiaan.
Ja kolmas kuva liittyy roomalaiskatolisuuteen,  tämän tyyppisiä kuvia löytyi usein talojen seinistä,  pieniä alttareita saattoi olla talojen etupihoilla tai parvekkeilla  siitä syystä kuvasin myös näitä,  jotka kuuluvat mielestäni myöskin niin selkeästi Maltalle.

Maltan kaupunkikuvaan  kuuluvat eittämättä vanhat vaaleankeltaiset kalkkikiviset rakennukset; kirkot ja kellotapulit, mereltä hyökkäyksiltä suojaavat muurit ja meri, joka ympäröi saarta. Minulta riittäisi useaan postaukseen aiheita, joita lomamatkani Maltalle tarjosi runsaasti ja tulette varmasti lukemaan vielä lisää tuosta mielenkiintoisesta kohteesta postauksissani.


Tältä reissulta kertyi melkoisesti valokuvia, vie hetken  että ne saa käytyä rauhassa läpi,  ehkäpä teetän myös valokuvakirjan ja paperikuvia. Kamerani kaipaa edelleenkin puhdistusta, yritän löytää sellaisen hetken etten tarvitsisi kameraani, niin voisin jättää sen ammattilaisten puhdistettavaksi, sillä kuvissa on paljon pölyn ja muun lian aiheuttamia häiritseviä jälkiä.


Jostakin  syystä tykkään kuvata usein myös kauniita ovia ja ikkunoita ja Maltalla myös parvekkeita, kauniita  eikö vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos