Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Heinäkuu ; lomakuu!

Ihanaa alkanutta heinäkuuta, lomakuuta meistä useille;) vaikka lomakausi alkaa jo toukokuussa on heinäkuu kuitenkin edelleenkin se suosituin ja halutuin aika jolloin lomaa halutaan viettää. Heinäkuuhun lomakuukautena liittyy myös paljon odotuksia, eikä vähiten sään suhteen! Vesien pitäisi olla riittävästi jo lämmineet, että uskaltautuisi pulahtamaan vaikka ilman kuumaa saunaa uimaan. Mansikoiden odotetaan olevan poiminta kypsiä, ja mikä mahtavinta ihmiset ovat hilpeällä, hyväntuulisella ja kepeällä kesäfiiliksellä! Lomalla me mörököllit jopa hymyilemme ja keskustelemme kanssaihmisten kanssa.Heinäkuussa on perinteisesti lyöty heinää seipäälle. Vaan harvassa taitaa nykyisin olla ne tilat joissa niin tehdään...paalaus on nykyaikaa, tiedättehän ne isot valkoisen muovin verhoamat rullat pellon laidassa? Heinäntekoa vanhaan malliin ei juuri nykypäivänä taida muualla nähdä, kuin vanhoissa Suomielokuvissa.

Lomakuukautena heinäkuu pitää kuitenkin pintansa, Suomi on osittain kiinni koko kyseisen kuukauden, on vain laput luukuilla: Olemme lomalla, paikalla jälleen elokuussa. Monet haluavat viettää lomansa perinteisesti mökkeillen, monet lähtevät myös matkoille. Vietitpä lomaasi sitten koska tahansa ja missä tahansa, rentoudu ja nauti aikatauluttomuudesta ja joutenolosta!
Jos nautit puuhastelusta tee sitäkin, mutta kohtuudella.Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa lomaa kaikille lomaansa aloitteleville!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos