Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Aurinkopäivä Maltalla; huh hellettä!

Tänään lomalaiset keräsivät varastoon d-vitamiinia talven varalle ja uivat, sillä kyllähän totuus on se, että aurinkoa ja lämpöä reissusta myös lähdetään hakemaan. En jaksaisi koko lomaa maata pelkästään aurinkoa ottaen, sen takia lomakohteessa pitää olla jotakin muutakin kuin se auringonotto mahdollisuus. Täällä Maltalla on monia mahdollisuuksia viettää lomaansa.


Kuten olen  aiemassa postauksessani kertonut täällä  Maltalla on kalliorantoja, olimme tänään  iltakävelyllä yhdellä niistä,  täällä on myös uudehko meriakvaario, joka on  varmasti kiva retkikohde lapsiperheille, itse emme käyneet siellä, mutta paikka näyttää kivalta ja liput olivat kohtuuhintaisia.Tänään on ollut todella kuuma päivä, n. 36 astetta! teimme bussimatkan vielä kerran ihastuttavaan pääkaupunkiin Vallettaan, mutta oli jopa liian kuuma, että olisi jaksanut kovasti kierrellä. Jos teistä joku on muuten käynyt täällä joitakin vuosia sitten,  niin kaupungin bussit on uusittu ilmastoituihin  nykyaikaisiin, mikä lienee ollut todella mieluista  uudistus kaupungin  asukkaille ja toki myös meille turisteille, nimittäin en voisi kuvitellakkaan matkustavani bussissa näillä keleillä ellei siellä olisi ilmastointia!Lomalla osaa nauttia tästä kuumuudestakin ja tulee mieleen ne vesi-ja räntäkelit, sittenkin on  mitä muistella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos