Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Uusi viikko ja uudet mahdollisuudet, opettele positiivista ajattelua

Kivaa viikonalkua ja sitä maanantaita...niin, miksi juuri maanantai on monista se viikon ikävin päivä, vai onko sittenkään?
Voihan sitä ajatella niinkin, että uusi viikko, joka on täynnä pelkkiä mahdollisuuksia ja ties mitä kivaa se tuokaan tullessaan!
Minä taidan jo olla jotenkin kääntämässä itseäni pikkuhiiljaa ikäänkuin lomamoodiin, sununtain ja maanantain välisenä yönä nukun jotenkin kevyesti, heräilen ja taidanpa nähdä todentuntuisia uniakin, enkä meinaa saada oikein unta...yleensä nukun ja nukahdan helposti, alitajuntani taitaa odottaa jo loman alkua;)Hassua miten sitä helposti luo erilaisia oletuksia eri asioista, liittyy ne sitten vaikkapa juuri tähän maananantaihin, loman viimeiseen päivään, ulkonäköön tai ihan mihin tahansa, kun aina muistaisikin kääntää negatiivis sävytteiset aatoksensa sinne positiivisuuden puolelle. Positiivisuuden voimasta puhutaan tosi paljon ja kun asiaa ryhtyy hetkiseksi miettimään vähän syvemmin, niin huomaa kyllä tosi nopeasti miten iso merkitys sillä on! Jos yllätät itsesi synkistelemästä ja tunnistat itsessäsi negatiivisen vireyden, lähde ulos luontoon, metsään, rannalle tai minne tahansa paikkaan luonnossa missä aidosti koet hyviä fiiliksiä ja viihdyt, ala tietoisesti kiinittämään huomiota ajatuksiisi, melko pian huomaat kyllä positiivisuuden voiman!Kannattaa yrittää ajatella, että aina voi kääntää omaa ajatteluaan, helppoahan se ei aina todellakaan ole, jos on ollut ikäviä asioita tai tapahtumia, ei paljon nappaa positiivisuus ja tottakai jokaisella meistä välillä on nitä, ei niin kivoja päiviä, eikä se mitään, mutta älä anna negatiivisuuden jäädä päälle! Aktiivisesti liikkuvat kokevat liikunnan vähentävän myös stressiä ja sitä kautta saavuttavan hyviä fiiliksiä, sitäkin kannattaa kokeilla ns.pahana päivänä, lähde vaikka kävelylle tai salille ja mieti mistä huono fiilis kumpuaa ja voiko asialle tehdä jotakin ja useimmiten varmasti voi, seuraavana aamuna tuntuu luultavammin jo ajatus ja fiilikset kirkkaammilta. Äläkä unohda puhumista, ystävät eivät tietenkään ole jäteastioita joille voi aina kaataa kaiken pahanolonsa ja ärsytyksensä, mutta ystävät ymmärtävät, kannustavat ja tsemppaavat jos maailma murjoo, muista myös itse tarvittaessa olla ystävälle se olkapää, ystävyys on vastavuoroista!Positiivista ja valoisaa viikkoa teistä ihan jokaiselle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos