Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Summer rain

No niin, nyt sitä sitten tulee...nimittäin vettä; oikea kesäsade! Ja kun sade loppuu on ulkona aivan ihana tuoksu, myös siitepölyt huuhtoutuivat tuon sateen myötä ja hyvä niin. Ilma tuntui ihan seisovan, kun lähdin ilmastoidulta toimistolta ulos ja kävelin bussipysäkille, sitten alkoikin ripotella ensimmäisiä pisaroita ja muutama ukkosen etäinen kumu kuului. Luonto olikin jo aivan kuiva ja kaipasi pientä piristystä, että sikäli tuo sade oli ihan kaivattu.Flunssainen olo meni menojaan ja sain kuin sainkin lähdettyä eilen illalla kävelylle ja siinä sivussa ulkoilutin kameraanikin. Mietin samalla, että koska saisin viedyksi kamerani puhdistettavaksi, kun kenno kaipaa edelleenkin kipeästi sitä puhdistusta, mutta en halua jättää kameraa liikkeeseen, vaan toivon että homma hoidettaisiin odottaessa, en tiedä liekö moinen mahdollista? Tuntuu siltä, ettei koskaan ole sopivaa hetkeä olla muutamaa päivää ilman kameraa;) Vsrsinkin näin kesällä tuntuu, että kuvattavaa osuu kohdalle taukoamatta ja kaiken haluaa saada taltioitua.Eilisessä postauksessank kerroin, että haluaisin päästä kuvaamaan unikoita, ja onneksi sain tämän toiveeni toteutettua iltakävelylläni.Kaunis ja herkkä kukka, eikö vaan teistäkin?

Ja tässä toinen kaunokainenJotenkin tuntuu, että kesä on vähän edellä nimittäin ainakin täällä kukkivat jo komeasti ihanat juhannusruusut ja niiden sekä sireeneiden tuoksu on ihanan pökerryttävän voimakas ja kuuluu niin kesään. Kun olin pikkutyttö mökillämme kasvoi ikkunan edessä iso ruusupensas ja juuri juhannuksen tienoilla se puhkesi kukkimaan täyteen valkoisia kukkia. Yritän lisätä tähän postaukseeni kuvia mutta syystä toisesta, en tunnu onnistuvan ...en tiedä missä nyt mättää? Jatkan sitkekeästi yrittämistä! Juu, ei onnistu, ei!?No, lopulta sain lisättyä nuo kuvat ruusuista. Täällä alkoi juuri ukkostaa, saa nähdä jääkö tähän muutamaan jyrähdykseen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos