Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Naisten juttuja... kesäalet

Moikka, tänään oli ihan sellainen fiilis jo töissä, että loma alkaa, vaikkei oikeasti vielä alakkaan! Johtuuko sitten tästä lähestyvästä juhannuksesta ja pitkästä viikonlopusta vai mistä? En osaa sanoa. Lueskelin tänään useampaa blogia ja monessa annettiin vinkkejä juhannus meikkiin, kampauksiin, kynsien lakkaus ideoita, tuote infoja, vaatevinkkejä, niin ja ihania leivonta-ja ruokaohjeita ja ideoita juhannuksen tarjottaviksi, naisille kivoja ja hyödyllisiä vinkkejä ja erilaisia ideoita kokeiltavaksi ja piristykseksi.



Kesäaletkin taitaa olla enemmän meidän naisten juttu...on toki miehiäkin joita ihan oikeasti shoppailu kiinnostaa. Minä voin myöntää, että alet kyllä kiinnostaa, ja olenkin koonnut jonkinlaisen ostoslistan jo mitä aijon lähteä elennusmyynneistä etsimään. Mielestäni on hyvä miettiä jo vähän etukäteen ennen alennusmyynteihin ryntäämistä mitä tarvitsee, ja varsinkin keskittyä sitten tsekkaamaan jos kyseisiä tuotteita sattuisi löytymään kohtuu hinnoin, toinen huomionarvoinen juttu on mielestäni vähän kalliinpien tuotteiden alet, jos olet pitkään halunnut jotakin hintavaa tuotetta, alennusmyynnit on oiva aika tehdä haaveesta totta ja hankkia hyvään hintaan hieman laadukkaampi ja kalliimpi tuote.

Alennusmyynneissä kannattaa olla myös tarkkana, tarkista tuote ennen ostopäätöstäsi, ettei siinä ole esim.meikkivoide, puuteri tai huulipuna tahroja, kuten valitettavan usein aleaikaan saattaa olla, kun tuotteita on sovitellut suuri joukko alennusmyynntien lumoissa olevia naisia:) vetoketjut saattavat olla rikkoontuneita, saumoja ratkeillut tai nappeja puuttua, tarkista myös pesu-ja kokomerkinnät, ellet halua vaatekaappiisi kuivapesua vaativia tuotteita tai liian pieniä tai isoja vaatteita.



Oletteko kiinnostuneita kosmetiikasta? Useimmat meistä naisista taitavat olla:)senkin hankintaan ja varastojen täydentämiseen on nyt loistava mahdollisuus kesäalejen aikaan, tsekkaappas mitä on tarjolla...ja hei kenkiä ja laukkuja, koruja ja liikunta/urheiluvaatteita...kiva, kiva, ei muuta kuin liikkeelle ja tekemään löytöjä;) Ellei halua lähteä kiertelemään kauppoja, voi aina tehdä aleshoppailut vaikka omalta kotisohvaltaan nettikaupoista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos