Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 24. kesäkuuta 2016

Mittumaari!

Ihan valtavan ihanaa keskikesänjuhlaa Mittumaaria kaikille lukijoilleni! Tätäkin juhannusta vietetään monin eri tavoin ja mitä moninaisimmissa säätiloissa. Itse aloittelin juhannuksen viettoani terassilla juhannusbrunssilla, ja se olikin tähän astisen kesän ihka ensimmäinen aamiainen terassilla...niin ja kyllä sää on ollut suurin syy siihen, ettei ole tullut aiemmin katettua terassille. Tänäänkin on välillä tullut pieniä kuuroja, mutta mitään jatkuvaa sadetta ei onneksi kuitenkaan, sillä kyllähän ulkona oleileminen ehdottomasti kuuluu jussin viettoon.Ei tämä kaupunkijuhannus ihan vaan kotosallakaan tunnu yhtään hullummalta, itseasiassa viihdyn loistavan, jopa vähän yllättävänkin hyvin, kuuntelemalla hyvää musiikkia, katselemalla telkkaa, illan kruunaa juhannus sauna, mahdollisesti tänään grillailu ja ellei tänään, niin sitten huomenna ja illan hämyssä istuskelu kynttilöitä poltellen terassilla, siitä on ihan loistava juhannusfiilis tehty tänä juhannuksena! Nauttikaa kesästä ja yöttömästä yöstä ja ottakaa valokuvia, joita voi sitten katsella ja muistella kun loskaa pukkaa taivaan täydeltä;)Olemme kyllä tosi onnekkaita täällä pohjolassa, kun meillä on näin upea luonto! Tästä minun juhannus idyllistäni puuttuu oikeastaan vain elementtinä järvi tai meri, tosin eipä tuo meri kaukanakaan ole, muttei ihan vieressä kuitenkaan. Muistan erityisen hyvin juhannuksen ystäväni mökillä kauan sitten, katselin järvenrannassa laiturilla aamuauringon ensi säteitä juhannuspäivän aamuna, siinä sitä oli juhannuksen täydellisin hetki!

Säilökää muistoja sydämiinne tänäkin juhannuksena ja pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne!
On ehkä myös yksi toinenkin juttu mitä kyllä vähän haikailen näin juhannuksena, nimittäin kokko! Kyllähän se vaan jotenkin niin kruunaa juhannusyön! Toki kotoa liikkelle lähtemällä siihen olisi kaupungissakin täydet mahdollisuudet, monissa paikoissa on yleisiä kokkoja, joita voisi käydä fiilistelemässä.

Näin postauksen loppuun ihan valtavan hyvän, nautinnollisen ja kivan juhannuksen toivotukset!1 kommentti:

  1. Kauniita kukkia ja aah noita ahomansikoita. Niitä enään harvoin löytyy. Juhannusta on myös kiva viettää kotona.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos