Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 9. kesäkuuta 2016

Minkälainen torstaisi on ollut?

Tiedättehän sellaiset päivät kun kaikki ei mene ihan kuin Strömsössä? Ja sitten on taas niitä päiviä kun kaikki on kuin yhtä ruusunpunaista hattaraa? Minä ainakin tiedän. On ihan Ok, jos näitä on molempia sopivassa suhteessa, mutta aika harvoin ihan niin käy. Toisaalta, joskus olisi varmaan hyvä pysähtyä hetkiseksi miettimään mistä voi oikeasti olla tosi tyytyväinen ja mikä taas "ketuttaa".Täytyy heti tähän alkuun todeta, että jos tänään ei ole ollut se paras päivä, niin suklaa saattaa auttaa...sopivasti nautittuna, itselläni on levystä noin puolet tuhottu, eikä minulla ole edes ollut mitenkään huono päivä!Mistä tänään on voinut olla tyytyväinen? No, ei ole satanut, eikä tuulikaan vienyt mukanaan:) on jo torstai, eli huomenna onkin sitten jo perjantai ja viikonloppu koittaa ja ihan parasta: Kesäoma lähenee päivä päivältä. Kaupunki tarjoaa runsaasti maksutonta liikuntaa puistoissa ja liikuntapaikoilla kesällä, kannattaa tutustua oman kaupungin tarjontaan!

Ja sitten niihin ketutuksen aiheisiin: Kylmä sää, kyllä! kesäkuu ja 13 astetta tuulella höystettynä, kiitos ei! Rovaniemellä ja Tervolassa tänä aamuna on kuulemma ollut jopa 10cm:ä lunta maassa! Tuleva viikonloppu ei ole kesän paras, ellei satu pitämään kymmenen asteisesta, mutta alkuviikosta alkaa jälleen lämmetä, jeeeeee!!Lupaan ja vannon, että kuvaan edes jotakin viikonlopun aikana ja varsinkin ensi viikolla, kun kelit taas kohenevat tekee ehdottomasti mieli ulos luontoon. Ja jos satun olemaan tosi reipas osallitun johonkin liikunta juttuun, puistojumppaan, ehkä?

Olipa torstaisi millainen tahansa, aina voit vaikuttaa siihen millainen huomisesi on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos