Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Millaisia meidän pitäisi olla?

Siitä lähtien kun olen itse kirjoittanut blogiani olen myös lueskellut muiden blogeja ja toki jo sitä ennenkin. Todella monien blogien sisältö liittyy jollakin tavalla ulkonäköön, enkä nyt tarkoita, että siinä olisi siis mitään huonoa, mutta naisena sitä kuitenkin tulee näitä ulkonäköasioita pohdittua;) mietitäänpä nyt vaikka valokuvia joissa itse esiintyy, ainahan sitä miettii että miltä kuvissa näyttää, eikö vaan? Jos ei ole tietyn näköinen tai kokoinen, harrasta tiettyjä lajeja, käytä tiettyjä vaatemerkkejä tai tuotteita, onko joukosta poikkeava, millainen naisen pitäisi oikeastaan olla?Antaa kaikkien kukkien kukkia! Onneksi me naiset, kuten miehetkin olemme kaikki erilaisia, yksilöitä ja ihan omanlaisiamme, olkaa ylpeitä itsestänne millaisia ikinä olettekaan! Jos seuraa vähänkään aikaansa, ei voi välttyä siltä, että pitäisi olla liikunnallinen, harrastaa ja trendikästähän olisi olla innostunut fitneksestä muodossa tai toisessa, irtoripset ja tekokynnet pitäisi nyt vähintäänkin olla ja implantit, kestorusketus, hiusten pidennykset, vai pitäisikö ihan oikeasti? No ei, ja jos sinusta pitää, ei siinäkään mitään. Markkinoinnin -ja mainonnan vaikutukset ovat ihan huikeat, lehdillä, tv:llä, musiikkivideoilla, blogeilla ja elokuvilla on valtava vaikutus siihen millaisilta me milloinkin näytämme, mitä harrastamme, syömme, teemme ja miten elämme, aika huikeaa kun sitä oikein alkaa miettiä.Koetteko ulkonäköpaineita? Kukapa ei joskus olisi kokenut, luulenpa että varmaan jokainen joskus. Jotkut ihmiset ovat valmiita menemään ihan äärimmäisyyksiin saakka tavoitellessaan jotakin muuta kuin mitä ovat, luin naisesta, joka oli poistattanut kylkiluitaan saadakseen käsittämättömän kapean vyötärön ja hänelle oli tehty myös silmiin leikkaus, jotta hän sai merenvihreät silmät, kyllä! Kosmetiikkateollisuus ja plastiikkakirurgia ovat myös isossa osassa kun luodaan mielikuvia siitä millaisia meidän tulisi olla. Jotenkin tuntuu, että kaikesta ulkoisesta on tullut ihan käsittämättömän tärkeää nyky yhteiskunnassa, olen lukenut myös vanhemmista jotka eivät antaneet lastensa leikkiä heidän mielstään rumien lasten kanssa! Näin käsittämättömiä ihmisistä voi pahimmillaan ilmeisesti tulla!?
Tämä on aihe mistä riittäisi pohdittavaa varmaan vaikka ja kuinka paljon, joten lopetan tämän aihealueen nyt suosiolla tähän. Olisi ollut toisaalta kiva kerätä netissä olevista kuvista tähän postaukseen niitä kaikkein räikeinpiä esimerkkejä, mutta säästän teidät siltä;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos