Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Loma lähestyy ja kesän sääennuste

Toivottavasti en tänään onnistu sähläämään tätä postaustani, kuten eilen! Tänään olen sitten käynyt kauppakeskuksessa pyörimässä alennusmyynneistä, huh sehän käy melkein työstä! Olisihan siellä vaikka ja mitä ja ihan hyviä alennuksiakin, mutta olen päättänyt, että mitään en osta, ellen oikeasti tarvitse, ja eikös se ole vähän muotijuttukin olla tuhlailematta ja koittaa päästä turhista tavaroita eroon, niinhän kulttiteos Konmarikin opastaa, ellen ihan väärin kyseistä teosta ole ymmärtänyt.Katselin sääennusteet tv:stä ja jotenkin alkoi ärsyttää, tuli ihan sellainen olo, että onko tämäkin kesä samanlainen säiden puolesta, kuin viime kesä, eli aika huono? Tosin nykyään tuntuu, että ennusteet muuttuvat taukoamatta ja edes päivän ennusteisiin ei ole luottamista, no mene ja tiedä, sää on kuitenkin asia, jolle ei valitettavasti voi mitään, siihen mitä tuleman pitää on tyytyminen!Tarttui sieltä kauppakierros reissulta muuten sentään jotakin mukaankin ja tärkeää ja sellaista jota ihan aidosti tarvitsen; kameraan uusi iso muistikortti, kuvaan melko paljon ja edellinen korttini alkaa olla ihan kohta jo täynnä, vaikka sen uumeniin useampia tuhansia kuvia mahtuukin. En edes mennyt lähellekkään kameraliikettä, ainakaan tällä kertaa...nimittäin se laajakulma tai teleobjektiivi on haaveissa.Epäilemättä jokainen työssäkäyvä ihminen odottaa lomaa, minä ainakin kuulun tuohon sakkiin ja huomaan, että tämä viikko tuntuu lipuvan käsistä ihan kauhean nopeasti, huomenna viikko on jo puolessa ja yhtä jos toistakin hommaa on vielä hoidettava ennen, kuin voi aloittaa lomailun. Toivon totisesti myös, ettei kesän säättilanne ole niin ankea, kuin millaista kuvaa siitä vähän maalailtiin! Reipasta viikon jatkoa vaan kaikille, niin ja hei niitä kivoja lomavinkkejä ja lomakertomuksia voitte edelleenkin lähetellä tännepäin, kuulisin niistä mielelläni!

1 kommentti:

  1. Nuo säätiedotukset nykyään heittelehtivät sinne sun tänne. meillä on ollut tänään tosi aurinkoinen ja lämmin ilma, eilen satoi koko päivä vettä.
    Lomaa on mukava odotella, se on silloin parasta aikaa.
    Kameran minäkin haluaisin paremman, mulla on ns. ihan pokkari kamera vain. Siitä se on kiva kun mahtuu omaan käsveskaani.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos